GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Eπίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης των τεσσάρων συνεργαζόμενων επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Ξάνθης

  Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022. 

 


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022. 

Θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα προγραμματισμένα Έργα υποδομών και Ανάπτυξης της Περιφέρειας και η συμμετοχή της σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα, η Τουριστική Ανάπτυξη και προβολή της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, η επαναλειτουργία της διόδου του Άγιου Κωνσταντίνου, τα αποτελέσματα της Διακομματικής Επιτροπής Ανάπτυξης της Θράκης, η επιπλέον ανάγκη στήριξης του Νοσοκομείου μας και των άλλων δομών υγείας που υπάρχουν στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, η λειτουργία του κτιρίου της οικίας Μ. Χατζηδάκι, η χρήση του χώρου Γκέρινκκ. ά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κουρτίδης με συνεργατική διάθεση, ευγένεια και τεχνοκρατική αντίληψη μας παρέθεσε τις θέσεις του και τις πρωτοβουλίες που έχει μέχρι σήμερα αναλάβει κατά την άσκηση των καθηκόντων του και από κοινού συμφωνήσαμε η συνεργασία μας αυτή να συνεχιστεί για το καλό της Ξάνθης, αναλαμβάνοντας από κοινού πρωτοβουλίες που θα αναδείξουν τα προβλήματα του τόπου μας, αλλά ταυτόχρονα και τις πρωτοπόρες ιδέες ή τις καλές πρακτικές οι οποίες θα συμβάλουν στην επίλυσή τους.

Ο Δήμος Ξάνθης και η Περιφέρεια ΑΜΘ θα πρέπει πάντα να είναι δύο απόλυτα συνεργαζόμενοι φορείς, για το καλό της Ξάνθης μας.

  • Σάββας Μελισσόπουλος
  • Γιάννης Παπαχρόνης
  • Γιώργος Χατζηθεοδώρου
  • Πασχάλης Λύρατζης

Δεν υπάρχουν σχόλια