GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Και ΥΠΕΞ ο Δήμαρχος Τσέπελης! "Νομιμοποίησε" τους "Ψευτομουφτήδες" και το Τουρκικό κόμμα DEB παρουσία του Τούρκου Πρόξενου

  Κυριάκο κάντον τουλάχιστον ... ΥΦΥΠΕΞ Ελλάδος! Δείτε με τη χαρά φωτογραφήθηκε με τον Τούρκο Πρόξενο, την Πρόεδρο του Τουρκικού κόμματος κα...

 


Κυριάκο κάντον τουλάχιστον ... ΥΦΥΠΕΞ Ελλάδος! Δείτε με τη χαρά φωτογραφήθηκε με τον Τούρκο Πρόξενο, την Πρόεδρο του Τουρκικού κόμματος και του DEB ο Δήμαρχος Τσέπελης!!


Και....ΥΠΕΞ έγινε πλέον ο απόφοιτος Δημοτικού Δήμαρχος Ξάνθης (Iskece) στον "πανικό" του να επανεκλεγεί εν μέσω συνεχών σκανδάλων και παρανομιών αφού αγόρευσε (όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες...), ασκώντας ...εξωτερική πολιτική, για τις νέες "συνθήκες" φιλίας και συνεργασίας που διαγράφονται μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, ενώ δεν παρέλειψε να "προμαντέψει" ότι λίαν συντόμως, θα "νομιμοποιηθούν οι εκλεγέντες Μουφτήδες"...!

Συγκεκριμένα ο  Δήμαρχος Τσέπελης, συμμετέχοντας σε γεύμα Ιφταρ που διοργάνωσε  ο σύλλογος γονέων του μειονοτικού λυκείου Ξάνθης παρουσία του Τούρκου Πρόξενου Κομοτηνής,  των "Ψευτομουφτήδων" Ξάνθης και Κομοτηνής και της περιβόητης υβρίστριας της χώρας μας και  Προέδρου του Τουρκικού κόμματος DEB Τσιγδέμ Ασάφογλου τα έδωσε όλα, αφήνοντας υποσχέσεις και......"επίλυσης" των χρόνων αιτημάτων τους, μετά τα τα γεγονότα της Ουκρανίας~

Με τον τρόπο αυτό ο  Δήμαρχος ...Iskece Μανώλης Τσέπελης σε μια κίνηση "αναγνώρισης" των Τουρκόφρονων που δρούν εμφανώς κατά της Πατρίδας μας σε κάθε ευκαιρία, νομίζοντας οτι με τον τρόπο αυτό θα "επανεκλεγεί" και θα "γλιτώσει" από τις δίκες σωρείας σκανδάλων που ήδη έχει διαπράξει και δρομολογηθεί,φωτογραφήθηκε μαζί τους, τονίζοντάς στους γονείς που δεν θέλουν να στέλνουν τα παιδιά τους στα Ελληνικά  Δημόσια σχολεία  την "αμέριστη συμπαράσταση στο έργο τους", ενώ τους τόνισε ότι "ο  Δήμος θα ικανοποιήσει όλα τα αιτήματα για το σχολείο τους".

Σημειώνεται ότι ο Δήμαρχος Τσέπελης συμμετείχε στην εν λόγω εκδήλωση που έγινε με σαφέστατους προσανατολισμούς "νομιμοποίησης'" των αιτημάτων του "Τουρκικού κόμματος DEB",  τονίζοντας στους δυο "Ψευτομουφτήδες" ότι δια μέσω του Αντιδημάρχου Ξάνθης κ.Σουά μπορούν να του απευθύνουν οποιοδήποτε αίτημα και ο Δήμος θα το υλοποιήσει αμέσως...."

Σημειωτέων οτι στο Ιφτάρ παρών ήταν και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ στον οποίο ο Δήμαρχος Τσέπελης επανέλαβε σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι τον  "θεωρεί φίλο και αδελφούλη" και οι πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ξάνθης εναντίον του, δεν ήταν δικές του και δεν έχει καμιά σχέση με αυτές..!

"Ξέρεις πολύ καλά είπε στον Χουσείν Ζεϊμπέκ ο Δήμαρχος Τσέπελης οτι "εγώ δεν ξεχνώ πόσο με βοήθησες στις επιχειρήσεις μου με τον ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ αγαπάω όλους τους ανθρώπους. Δεν έχω καμία σχέση με αυτές τις ανακοινώσεις και λειτουργώ υπεράνω κομμάτων..."

Στον Δήμαρχο Τσέπελη οι γονείς του Μειονοτικού ιδιωτικού σχολείο πρόσφεραν και αναμνηστικό δώρο, ενώ ο Δήμαρχος Τσέπελης τους προσκάλεσε στο  Δημαρχείο για να δουν από κοντά τα προβλήματα του Μειονοτικού σχολείου.

(σ.σ. Στη φωτογραφία ο Δήμαρχος Τσέπελης διακρίνεται ανάμεσα στην Πρόεδρο του Τουρκικού κόμματος DEB, τον Δήμαρχο Μύκης Ντελή Ριτβαν και τον Τούρκο Πρόξενο ιδιαίτερα χαρούμενος και υπερήφανος..)





Δεν υπάρχουν σχόλια