GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Τέλος» ο Νικολόπουλος από την Δόμηση Δήμου Ξάνθης. "Αρμόδιος" για τον ... αυθαίρετο ΑΡΙΩΝΑ, ο Μπάμπης Αβραμίδης.

  Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το καλό νέο, τουλάχιστον της    τελευταίας 30ετίας. Σήμερα όμως είναι μόνο το καλό νέο της ημέρας...!

 


Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το καλό νέο, τουλάχιστον της    τελευταίας 30ετίας. Σήμερα όμως είναι μόνο το καλό νέο της ημέρας...!
Συνταξιοδοτήθηκε (τουτέστιν "τελείωσε" από το Δήμο Ξάνθης...), και δεν έχει πλέον σχέση με την  Υπηρεσία Δόμησης  Δήμου Ξάνθης ο Νίκος Νικολόπουλος, όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος.

 Γνωρίζοντάς μας παράλληλα και τον αντικαταστάτη του,  που είναι ο μηχανικός Μπάμπης Αβραμίδης. Όλα αυτά φυσικά ως απάντησή μας, στα ερωτήματά μας για τα παράνομα κτίσματα στο ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ και ετοιμόρροπο κτίριο του "Αρίωνα" στο δημοτικό κολυμβητήριο Ξάνθης. 

  • Η επιστολή του Νίκου Νικολόπουλου, έχει ως εξής:
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

    Σας ευχαριστώ πολύ για την προβολή που μου κάνετε -εστω και αρνητική όπως πάντα- αλλά δεν γίνεται να μην γνωρίζετε, εσείς που τα ξέρετε όλα, οτι απο 31-12-2021 έχω συνταξιοδοτηθεί.

     Νέος αναπληρωτής Προιστάμενος της Διεύθυνσης Δόμησης του Δήμου Ξάνθης είναι ο Κος Αβραμίδης Μπάμπης (σύζυγος Μαρίας Λυκίδου) τον οποίο γνωρίζετε πολύ καλά.

     Απευθύνετε λοιπόν, τα όποια παράπονα, απορίες έχετε σ αυτόν ,.και σταματήστε να με διαφημίζετε ,αφού ουδόλως την εχω ανάγκη  ούτε την επιδίωξα ποτέ, και ειδικά από εσάς,

     Αν πάλι η χρήση του ονόματός μου σας βολεύει ,προσέξτε πως το χρησιμοποιείτε.

  • Νικολόπουλος Νίκος
  • ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘ. ΔΟΜΗΣΗΣ
  • Δήμου Ξάνθης

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ "Μ"


1.Να που γίνετε κύριε Νικολόπουλε, να μη γνωρίζουνε οι Ξανθιώτες μετά την... "διθυραμβική" επιστροφή σας στην Διεύθυνση Δόμησης Δήμου Ξάνθης, ότι συνταξιοδοτηθήκατε. 

Βλέπετε τα "καλά" νέα αργούν να κυκλοφορήσουν ... δυστυχώς...!

  2.Ούτε πολύ καλά, ούτε απλώς καλά, γνωρίζω τον μηχανικό Μπάμπη Αβραμίδη. Αν τον γνώριζα και το γνώριζα όμως, σίγουρα και θα το έγραφα, γιατί οι Ξανθιώτες έχουνε ανάγκη τις αισιόδοξες ειδήσεις...

Ένας αναπληρωτής προϊστάμενος όμως, δεν παύει να είναι…αναπληρωτής, αν και στην περίπτωση ειδικά του σημερινού δημάρχου, όλα αυτά αποτελούν  ψιλά γράμματα. 

Γι αυτό άλλωστε είχα την εντύπωση ότι "φεύγοντας" ο Νικολόπουλος απο το Δήμο Ξάνθης, θα αναλαμβάνανε -ατύπως τουλάχιστον- τον σημαντικό τομέα της Δόμησης Δήμου Ξάνθης, ο κύριος Τσαμούρ Αλή. ή έστω ο εντεταλμένος σύμβουλος.

  3. Για μα είμαι όμως ειλικρινής κύριε Νικολόπουλε,  πίστευα ότι σε σας είχε σταλεί η "επιστολή-ερώτηση" από την αντιπολίτευση του Δήμου Ξάνθης για τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ έργα στον "περιβάλλοντα" χώρου στο  Δημοτικό κολυμβητήριο Ξάνθης.

  4.Δεν εξέφρασα κανένα παράπονο, μίλησα για ευθύνες ενός ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥ κτιρίου, όπως είναι ο «Αρίωνας», ζήτησα απάντηση στα ερωτήματα των Ξανθιωτών.

Οπότε δικαίως με παραπέμψατε στον "αναπληρωτή" σας κύριο Αβραμίδη…. μέχρι να δούμε έναν κανονικό ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ στην Υπηρεσία Δόμησης όπως εσείς  και όχι ... την γενική γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά η όποια  έμαθα συντάσσει και μελέτες ως γραφείο του Δημάρχου. 

Όχι όμως προς το παρόν και  ΨΕΥΔΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ για το υπόγειο πάρκινγκ!

  5.Πιθανόν κύριε Νικολόπουλε όμως να "μπερδεύτηκα" από την επιστολή των Ιδιωτών Μηχανικών (ΣΜΜΙΔΕ) που μπορεί να σας εστάλη στις 6 Οκτωβρίου 2021, ήρθε όμως στα χέρια μας, αρχές Δεκέμβρη 2021, στον Διευθυντή Δόμησης κι όχι στον αναπληρωτή.

  6.Κατά τα λοιπά έστω και με συνταξιοδότηση, οφείλω να σας ευχαριστήσω για το "καλό" -για τους δημότες της Ξάνθης - νέο.  Και εκ μέρους όλων των Ξανθιωτών γενικώς.

Πάνος Παπαδόπουλο.



  • Σύλλογος Μηχανικών Μελετητών
  • Ιδιωτικών Έργων Νομού Ξάνθης
  • Ανθ. Γ. Μιλτιάδου 24, 67132, Ξάνθη
  • Τ. 2541022776, F: 2541025233
  • W: http://www.smmidexanthis.gr
  • E: info@smmidexanthis.gr
  • Ξάνθη, 6 Οκτωβρίου 2021
  • Προς: Διεύθυνση Δόμησης Δήμου Ξάνθης
  • Κοινοποίηση: Δήμαρχος Ξάνθης
  • Θέμα: «Καθυστερήσεις και αναφορές για παράκαμψη χρονικής αλληλουχίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια