GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξάνθη: Μια επίσκεψη στο παρθένο δάσος η ιδανική βόλτα το σαββατοκύριακο

Μία όμορφη πρόταση για απόδραση το σαββατοκύριακο μας προτείνει η σελίδα στο fb ” Αλλιώτικες προτάσεις’. Πρόκειται για το Το “Εθνικό πάρκο ο...


Μία όμορφη πρόταση για απόδραση το σαββατοκύριακο μας προτείνει η σελίδα στο fb ” Αλλιώτικες προτάσεις’. Πρόκειται για το Το “Εθνικό πάρκο οροσειράς Ροδόπης” μια δασική περιοχή απείρου κάλλους κι ομορφιάς που μοιράζεται ανάμεσα σε Ξάνθη και Δράμα.
Καταρράκτες, δασικό χωριό, παραδοσιακό οικισμό Σαρακατσάνων, γραφικά χωριά, λιμνούλες και ποτάμια. Λίγο παραπάνω απ’ το Δασικό χωριό Λειβαδίτη (φωτο) θα περπατήσετε στο “Παρθένο Δάσος Χαιντού”. Μια μοναδική εμπειρία που πρέπει να την δείτε μαζί με φίλους και οικογένεια.

Τριγύρω σας πανύψηλες σημύδες, έλατα, πεύκα και οξιές. Στο έδαφος περπατούν νωχελικά σαλαμάντρες, μαύρες με κίτρινες χαρακτηριστικές βούλες. Ένας κόσμος ξεχασμένος που μας δίνεται η ευκαιρία να τον δούμε.

Ανέγγιχτος στην πλειοψηφία του. Διαδρομές θα βρείτε προς το Γυφτόκαστρο, το Τσάι μαχαλά (Ρέμα), τον Αντάλοφο και τον Ερύμανθο. Στον γυρισμό μη ξεχάστε να σταματήστε στις ταβέρνες του Καρυόφυτου και να πιείτε ένα παραδοσιακό καφεδάκι στο “Μουσικό καφενείο Μπάτης”.

Δεν υπάρχουν σχόλια