GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βαρύ το πρόγραμμα του πρώην δημάρχου Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλου

  Όσο περνάει ο καιρός, ο πρώην δήμαρχος Ξάνθης μέλος της ΚΕΔΕ και επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης στο δήμο Ξάνθης  αυξάνει την πολιτ...

 


Όσο περνάει ο καιρός, ο πρώην δήμαρχος Ξάνθης μέλος της ΚΕΔΕ και επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης στο δήμο Ξάνθης  αυξάνει την πολιτική του δραστηριότητα.

Παρόλο που το δημοτικό συμβούλιο με προφανή σκοπό την κόπωση των συμβούλων της αντιπολίτευσης κράτησε μέχρι τις 3 το ξημέρωμα της Παρασκευής ο Χ. Δημαρχόπουλος σε τηλεφωνική μας επικοινωνία γύρω στις 7 το πρωί της ίδιας μέρας, βρισκόταν έξω από την Πτολεμαίδα προκειμένου να παραβρεθεί σε συνάντηση της ΚΕΔΕ για την ενεργειακή αναβάθμιση.

Μπορεί η εξουσία του Μ. Τσέπελη και οι παρυφές της να πήγαν για ύπνο, κάποιοι τρέχουν για το κοινό καλό.

Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του στο διαδίκτυο

⤵️  Στην Ξάνθη χθες, από 18:30 μέχρι 03:00 τα ξημερώματα στο Δημοτικό Συμβούλιο, το ξενυχτήσαμε με το μέγα ζήτημα…, ακόμα μιας προσπάθειας, να «θάψουν» αδυναμίες μέσα σε μια πολύωρη συνεδρίαση. Η παρακμή συναγωνίζεται την αναποτελεσματικότητα στα πρόσωπά τους…

⤵️  Στην Πτολεμαΐδα σήμερα, Παρασκευή 1η Απριλίου 2022 για την ενεργειακή μετάβαση της χώρας, τους όρους και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται, ώστε να αποτελέσει κίνητρο και πρόκληση για την ελληνική οικονομία.

⤵️ Στη Θεσσαλονίκη επίσης χθες, Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022, στην παγκόσμια προσπάθεια αποκατάστασης της Ιστορικής Αλήθειας : Η Γενοκτονία των Ποντίων θα γίνει ορόσημο στη Παγκόσμια Ιστορία χωρίς αμφισβητήσεις και αστερίσκους.

Η ΚΕΔΕ ανάβει την Φλόγα της Μνήμης σε όλη την Οικουμένη – Η Γενοκτονία των Ποντίων να αναγνωριστεί σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης.

Δεν υπάρχουν σχόλια