GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ανοίγει αύριο το πρωί ο Συνοριακός Σταθμός Ξάνθης – Βουλγαρίας θέση Άγιος Κωνσταντίνος. Υπεγράφη η ΚΥΑ.

Χωρίς κανέναν συντονισμό με τις αρμόδιες υπηρεσίες και δίχως ίχνος ενημέρωσης για το αν μπορεί να καλυφθεί με προσωπικό της Αστυνομίας η συν...

Χωρίς κανέναν συντονισμό με τις αρμόδιες υπηρεσίες και δίχως ίχνος ενημέρωσης για το αν μπορεί να καλυφθεί με προσωπικό της Αστυνομίας η συνοριακή διάβαση στον Άγιο Κωνσταντίνο σύνορα Ξάνθης – Βουλγαρίας , η Κυβέρνηση με ΚΥΑ που υπεγράφη χθες, ανοίγει τα σύνορα από αύριο Δευτέρα το πρωί στις 6:00. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τρέχουν και δε φτάνουν για να ανεβάσουν στα σύνορα τον εξοπλισμό που απαιτείται έτσι ώστε να μπορέσει από αύριο να λειτουργεί ο συνοριακός σταθμός, ενώ τις ανάγκες θα καλύψει το Αστυνομικό Τμήμα του Εχίνου αφήνοντας την υπόλοιπη περιοχή χωρίς αστυνομική φύλαξη. 

Η είδηση από τη μια, φέρνει χαμόγελα αισιοδοξίας για τους ανθρώπους του Τουρισμού της περιοχής μας, όμως από την άλλη, δημιουργεί έντονο προβληματισμό, τόσο για την προχειρότητα με την οποία λειτούργησαν στην Κυβέρνηση χωρίς να ενημερώσουν έγκαιρα έτσι ώστε να υπάρχει χρόνος για προετοιμασία , όσο και για το αν θα υπάρξει δυνατότητα κάλυψης με αστυνομικούς χωρίς να υπάρξουν προβλήματα στην αστυνόμευση της περιοχής του Εχίνου.



Δεν υπάρχουν σχόλια