GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗ! Δεν με ενδιαφέρει τίποτα πολιτικά πλέον, ψάξτε αλλού για υποψήφιους! Η απάντησή μας.

Μετά την λαϊκή κατακραυγή για τις… αγκαλιές του με τον Τσέπελη στο τσιμπούσι με «εξαγορασθέντες» δημοτικούς συμβούλους, Τσαμούρ και γυρολόγο...


Μετά την λαϊκή κατακραυγή για τις… αγκαλιές του με τον Τσέπελη στο τσιμπούσι με «εξαγορασθέντες» δημοτικούς συμβούλους, Τσαμούρ και γυρολόγος, ο πρώην του Τοψίδη και του Χατζηευαγγέλου αναδιπλώθηκε! 

-Πάνος Παπαδόπουλος: Κατονόμασε ποιους εννοείς εν…δυνάμει υποψήφιους! Εσύ ειδικά δεν μπορείς να μιλάς!

Με ένα λιτό μήνυμα στο κινητό του εκδότη του «Μ» Πάνου Παπαδόπουλου που ο ίδιος διάβασε και στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv, ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης απάντησε λιτά ναι μεν αλλά βγάζοντας… είδηση και  μη λέγοντας λέξη για την… ταμπακιέρα!

Δηλαδή.... Τον όψιμο «εναγκαλισμό» του με τον Τσέπελη και την συμμετοχή του στο τσιμπούσι που έγινε παρουσία «εξαγορασμένων’ δημοτικών συμβούλων άλλων παρατάξεων, τα ΜΜΕ των απευθείας αναθέσεων και γυρολόγους κομμάτων και δημοτικών παρατάξεων. Ενώ άλλα μέχρι τώρα στην πιάτσα...

Μην αναφέροντας λέξη φυσικά για την ταμπακιέρα και την πλούσια… «προϊστορία» του επί παντοδυναμίας ΠΑΣΟΚ, Σγουρίδη και Χατζηευαγγέλου!

Ο  Μιχάλης Αμοιριδης ανέφερε επί λέξει τα παρακάτω στο μήνυμά του στον εκδότη του «Μ» Πάνο Παπαδόπουλο.

«Χρόνια πολλά. Ποτέ δεν σου είπα ότι θέλω για Δήμαρχος. Αντιθέτως αυτό που έχω ξεκαθαρίσει είναι ότι δεν με ενδιαφέρουν οι Δήμοι και τελικά δεν με ενδιαφέρει και τίποτα πολιτικά πλέον. Ψάξε αλλού για εν δυνάμει υποψηφίους».

Δεν υπάρχουν σχόλια