GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έβγαλε τη μάσκα για πρώτη φορά και έδειξε το πρόσωπό της

Την απόφαση να βγάλει τη θεραπευτική μάσκα δημόσια πήρε η Ιωάννα Παλιοσπύρου και το έκανε στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» και συγκεκριμένα την ...

Την απόφαση να βγάλει τη θεραπευτική μάσκα δημόσια πήρε η Ιωάννα Παλιοσπύρου και το έκανε στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» και συγκεκριμένα την Πέμπτη το βράδυ. Η νεαρή γυναίκα η οποία είδε τη ζωή της να αλλάζει ριζικά όταν δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, πήρε την απόφαση να δείξει το πρόσωπό της χωρίς τη μάσκα θέλοντας να δώσει δύναμη σε όσους ανθρώπους την έχουν ανάγκη

Πριν όμως την συνέντευξη της στους «Πρωταγωνιστές» η Ιωάννα Παλιοσπύρου έβγαλε τη μάσκα και απαθανάτισε το πρόσωπο της ενώ μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, δύο χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε από την Εφη Κακαράντζουλα, μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους φίλους της.

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα. Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα “την αποκάλυψη της Ιωάννας” όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος» έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια