GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Περιφερειακή Σύνθεση: Για άλλη μια φορά η Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ «τρέχει» πίσω από τις εξελίξεις

  Ήδη από τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, κλιμάκιο της Περιφερειακής Σύνθεσης είχε επισκεφθεί το Τυχερό της ΠΕ Έβρου και είχαμε διαπιστώσ...

 


Ήδη από τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, κλιμάκιο της Περιφερειακής Σύνθεσης είχε επισκεφθεί το Τυχερό της ΠΕ Έβρου και είχαμε διαπιστώσει την κωλυσιεργία της Διοίκησης της ΠΑΜΘ ως προς την αποκατάσταση των ρηγματώσεων στα αναχώματα του κάμπου, που απειλούν την περιοχή με πλημμυρικά φαινόμενα μεγάλης έντασης.

«Παρά τις διαρκείς οχλήσεις των αγροτών της περιοχής και των οργάνων τους, η Περιφέρεια κώφευσε επί μακρά σειρά ετών και έτσι έχουμε πλημμυρικά φαινόμενα ήδη από το πρώτο κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή για τον φετινό χειμώνα.

Η παράταξη μας θα θέσει τους υπεύθυνους για άλλη μία φορά προ των ευθυνών τους, συνεχίζοντας τον διαρκή αγώνα προάσπισης των συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας και των κατοίκων της ΠΕ Έβρου, αλλά και όλης της Περιφέρειας ΑΜΘ» δήλωνε τότε ο επικεφαλής της παράταξής μας Χριστόδουλος Τοψίδης, και τηρώντας τη δέσμευσή του, προκάλεσε συζήτηση του θέματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο, καταθέτοντας σχετική επερώτηση.

Τέσσερις μήνες μετά και εξαιτίας της παρέμβασης που είχε κάνει η Περιφερειακή Σύνθεση, στην πρόσφατη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ψηφίστηκε θέμα που αφορά τη χρηματοδότηση χωματουργικών εργασιών στο ρέμα Σαράντη στην περιοχή του Τυχερού, προφανώς σε συνέχεια των οχλήσεων της παράταξής μας και των διαμαρτυριών των κατοίκων και των φορέων της περιοχής.

Η Περιφερειακή Σύνθεση, φυσικά έδωσε θετική ψήφο στην εν λόγω χρηματοδότηση, πλην όμως δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε το γεγονός ότι η Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ είναι για άλλη μία φορά κατώτερη των περιστάσεων. Για ένα θέμα που θα έπρεπε να είχε λυθεί ήδη από τον Ιανουάριο του 2021 (!) χρειάστηκε να περάσουν πάνω από 16 μήνες, και η παρέμβαση μας, για γίνουν κάποιες ενέργειες και αυτό είναι θλιβερό και απτή απόδειξη της ανικανότητας τους να διοικήσουν.

Η Περιφερειακή Σύνθεση συνεχίζει δυναμικά τον αγώνα για την ανάδειξη των προβλημάτων που απασχολούν τους πολίτες σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της ΠΑΜΘ, πάντα με προτάσεις και ιεράρχηση των προτεραιοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια