GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γιάννης Τοπαλούδης: Τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια!

Με τη φράση «τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια» έκλεισαν τις καταθέσεις τους στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας οι γονείς της Ελένης Τοπαλο...


Με τη φράση «τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια» έκλεισαν τις καταθέσεις τους στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία βιάστηκε και δολοφονήθηκε άγρια το 2018 στη Ρόδο.

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη μετά από τις συνεχείς διακοπές της δίκης για τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία της μοναχοκόρη τους, τον Νοέμβριο του 2018, κατέθεσαν τελικά σήμερα Τετάρτη ενώπιον δικαστών και ενόρκων, ζητώντας από το δικαστήριο την επιβολή της μέγιστης ποινής στους δύο κατηγορούμενους.

«Τα 16 χρόνια και τώρα που γίναν 18 για μας δε λένε τίποτα. Τα ισόβια σε τέτοιες τρομακτικές δολοφονίες θα πρέπει να είναι πραγματικά ισόβια. Να τελειώνουν τη ζωή τους οι δολοφόνοι, οι στυγνοί εγκληματίες μέσα στις φυλακές», είπε η μητέρα της.

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη στην κατάθεσή του, ζήτησε τα ισόβια να είναι ισόβια.

«Εγώ και η μητέρα της Ελένης είμαστε ψυχικά νεκροί. Ξέρετε ποιες ήταν οι τελευταίες λέξεις του παιδιού μου; ‘Θα σας βρει ο πατέρας μου’. Ποιος πατέρας θα μπορούσε να αντέξει να ηχούν αυτές οι λέξεις καθημερινά στα αυτιά του; Όμως αντέχουμε διότι νιώθουμε ένα χρέος απέναντι στην κοινωνία, καμία άλλη γυναίκα να μην κακοποιηθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια