GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«ΑΓΧΟΣ» ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΔΡΑ! Με «εξαφανισμένο» από παντού τον Τσιλιγγίρη, αναζητούν… σωτήρα στη Ν.Δ.!

  Κώστας Κουρτίδης, Γιάννης Μπούτος,  Μιχάλης Αμοιρίδης, Κώστας Ζαφναφέρης, Μιχάλης Πουσπουρίκας, Κώστας Τριανταφυλλίδης, "αναζητούν&qu...

 


Κώστας Κουρτίδης, Γιάννης Μπούτος,  Μιχάλης Αμοιρίδης, Κώστας Ζαφναφέρης, Μιχάλης Πουσπουρίκας, Κώστας Τριανταφυλλίδης, "αναζητούν" μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

*Μέχρι κι ο… Σαλτούρος θέλει να ξαναδώσει υποψηφιότητα!...

Μπορεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να μιλάει για εκλογές το 2023 και οι «3» του ΛΑΟΣ να μας έχουν προκύψει μαζί με τον γνωστό Θεοδωρικάκο σημαίες της Νέας Δημοκρατίας να επιχειρούν να μας πείσουν ότι όλα βαίνουν καλώ, έντονη ωστόσο κινητικότητα (και νευρικότητα…) υπάρχει στα κεντρικά για τα ψηφοδέλτια από τώρα…


Άλλωστε μόνο τυχαία την περασμένη Παρασκευή ο γνωστός Θεοδωρικάκος  δεν πόσταρε φωτογραφία με τον Πρόεδρο της Ν.Δ που έλεγε ότι «Από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ. θα κατέβει στο Νότιο τομέα Αττικής» (!), ενώ αποκλειστικές πληροφορίες του «Μ» αναφέρουν ότι «ΟΧΙ» είπε στα κεντρικά για μια ακόμη φορά ο Αλέξανδρος Κοντός όταν του προτάθηκε για ... 3η φορά να μπει στο ψηφοδέλτιο!!!

Γεγονός που στην ουσία αφήνει και ελεύθερους να πάνε σε ένα άλλο κόμμα τους ψηφοφόρους του… δείχνει καθαρά και την έντονη κινητικότητα που θυμίζει προεκλογική περίοδο.

(σ.σ. Εκλογές το 2023 και ο Θεοδωρικάκος σπεύδει να...ποστάρει από τώρα την υποψηφιότητά του;)

«ΑΓΧΟΣ» ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΔΡΑ

Και στο δια ταύτα…! Η Νέα Δημοκρατία στη Ξάνθη δεν πάει καλά κι αυτό οφείλεται όχι μόνο στην πτώση της Κυβέρνησης λόγω ακρίβειας, αλλά και στην απόλυτη  ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ της!!!

Αποτελεί πλέον κεντρικό θέμα συζήτησης ότι.... Η  άλλοτε "γαλάζια" Ξάνθη κινδυνεύει να μη βγάλει ούτε έναν βουλευτή στις επόμενες Εθνικές εκλογές, στη μειονότητα δεν πάει καθόλου καλά και αναζητείται ένα νέο πρόσωπο στο ψηφοδέλτιο που θα φέρει ψήφους από παντού, μόνο που το πρόσωπο αυτό… δεν υπάρχει πλέον!!!  Αφού παρά τις πιέσεις, ο Αλέξανδρος Κοντός επιμένει στο "ΟΧΙ' και δεν αλλάζει με τίποτα....!

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιογραφικές πληροφορίες αυτήν την ώρα ακούγονται τα παρακάτω πρόσωπα για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.:

1. Κώστας Κουρτίδης, αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης. Μόνο που σε περίπτωση καθόδου του  στις Εθνικές εκλογές… κινδυνεύει να χάσει ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος μεγάλο ποσοστό από τη γενική δυναμική του. Φυσικά με αντίπαλο τον Τσιλιγγίρη θα έκανε περίπατο...

2. Γιάννης Μπούτος, Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, που ωστόσο συγκεντρώνει όλο το… αντιΤσεπελικό μένος. Ο ίδιος πάντως ελπίζει πλην του Τσέπελη και σε στήριξη του Αλέξανδρου Κοντού…

3. Μιχάλης Αμοιριδης, που «λιποτάχτησε» από την παράταξη Τοψίδη για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., μόνο που η «κολοτούμπα» του αυτή, δεν άρεσε καθόλου στο εκλογικό σώμα που τον θεωρεί μια από τα… ίδια, λόγω και αρκετά στενών δεσμών του με τη εγχώρια διαπλοκή.

4. Κώστας Ζαγναφέρης, πρώην αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης. Σίγουρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα θελήσει να στερήσει το fb από τις τρομερές αναρτήσεις του. Ενδιαφέρεται πάντως και για υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης…

5. Μιχάλης Πουσπουρίκας. Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση ακούγεται και το όνομά του.

6. Κώστας Τριανταφυλλίδης, υποδιοικητής του Γεν. Νοσοκομείου Ξάνθης και… ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ της ... σχολής της Νέας Δημοκρατίας!

7. Και το περίεργο του πράγματος. Κι όμως και ο Δημήτρης Σαλτούρος που χωρίς την στήριξη του Αλέξανδρου Κοντού στις εκλογές του 2019, θα ήταν τρομερά δύσκολο να πάρει ακόμη και 100 ψήφους επειδή ήταν πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ… συνεχίζει να προσδοκά και να ενδιαφέρεται να κατέβει εκ νέους υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές.

Κι έπεται και συνέχεια…Γιατί αν δεν το πήρατε χαμπάρι, ήδη βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο καθώς οι Εθνικές εκλογές....σηματοδοτούν αμέσως μετά τις Περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια