GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θρήνος στην Κομοτηνή – Εξέπνευσε στο ΠΓΝΑ από επιπλοκές του κορονοϊού ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Πανθρακικός Τάσος Καραολάνης

Θρήνος στην Κομοτηνή, θρήνος σε όλη τη Θράκη  και κυρίως στην οικογένεια του Πανθρακικού αφού έφυγε από τη ζωή ο Τάσος Καραολάνης, ιδιοκτήτη...


Θρήνος στην Κομοτηνή, θρήνος σε όλη τη Θράκη  και κυρίως στην οικογένεια του Πανθρακικού αφού έφυγε από τη ζωή ο Τάσος Καραολάνης, ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Πανθρακικός και γνωστός επιχειρηματίας. Ο αείμνηστος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Τρίτης 05/04.

Ο Τάσος Καραολάνης αν και τριπλά εμβολιασμένος, νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα covid του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες είχε διασωληνωθεί.

Η μεγάλη πορεία του Πανθρακικού

Ο Τάσος Καραολάνης ήταν κοντά στη μεγάλη πορεία του Πανθρακικού από το τοπικό στη Δ’ και τη Γ’ Εθνική, οπότε και ανέλαβε επίσημα, χρηματοδότησε την ομάδα και ήταν ο μεγαλομέτοχος τα χρόνια της Super League, όπως και μέχρι και την πικρή στιγμή της πτώχευσης και της επιστροφής στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Από το 2017 ουσιαστικά είχε υποχωρήσει με τον ίδιο να κουβαλά σε προσωπικό επίπεδο τα χρέη της εποχής της ΠΑΕ Πανθρακικός, όμως βοηθούσε διακριτικά με τον τρόπο του τον ερασιτέχνη Πανθρακικό και χάρη σ’ αυτόν κατάφερνε να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο το προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κικίδιο.


Το τελευταίο αντίο του Πανθρακικού

Η οικογένεια του Πανθρακικού με ανακοίνωση εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για την απώλεια του Τάσου Καραολάνη, «του ανθρώπου που έβαλε διάπλατα την “σφραγίδα” στις επιτυχίες του Πανθρακικού, δίνοντας όραμα στην πόλη και αφήνοντας παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές ένα υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο. Η απώλεια του αποτελεί πλήγμα για τον Πανθρακικό αλλά και τον αθλητισμό της Ροδόπης.

Ο Τάσος Καραολάνης αγαπούσε παθολογικά τον Πανθρακικό, ζούσε για αυτόν και είναι χρέος μας να βλέπει από ψηλά την ομάδα της καρδιάς του να διαπρέπει. Καλό Παράδεισο κύρια Τάσο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει…», ανέφερε το συλλυπητήριο μήνυμα των πρασίνων.

Σήμερα η κηδεία

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 6 Απριλίου και ώρα 12:00. Η σορός θα εκτεθεί στο ναό από τις 11:00. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού Της Θεοτόκου Κομοτηνής.

Αντί στεφάνων η οικογένεια επιθυμεί την ενίσχυση του Συλλόγου Καρκινοπαθών & Φίλων Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια