GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το ιδανικό σαμπουάν για να μακρύνεις τα μαλλιά σου

Σύμφωνα με την trichologist Kate Holden, η οποία εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, «η τριχόπτωση είναι απίστευτα συχνή στις γυναίκες».


Σύμφωνα με την trichologist Kate Holden, η οποία εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, «η τριχόπτωση είναι απίστευτα συχνή στις γυναίκες».

Είτε αντιμετωπίζετε τριχόπτωση που προκαλείται από το άγχος, αραίωση μετά τον τοκετό, ορμονική τριχόπτωση ή μαλλιά που απλά δεν δείχνουν να θέλουν να μεγαλώσουν, μπορεί να έχετε ελπίδες για θεραπεία χωρίς ιατρική συνταγή, με την επιλογή του κατάλληλου σαμπουάν.

«Τα σαμπουάν μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη των μαλλιών ενισχύοντας τον άξονα της τρίχας, μειώνοντας το σπάσιμο και καθαρίζοντας το τριχωτό της κεφαλής» λέει η Holden στο Byrdie.com, σημειώνοντας ότι η διατήρηση ενός υγιούς τριχωτού της κεφαλής είναι ζωτικής σημασίας.

Για να αποφευχθεί το σπάσιμο της τρίχας, η Holden συνιστά φόρμουλες εμπλουτισμένες με πρωτεΐνη, όπως υδρολυμένη κερατίνη και πρωτεΐνη σιταριού, μαζί με μαλακτικά συστατικά όπως γλυκερίνη και λάδι καρύδας. «Όσον αφορά τον καθαρισμό του τριχωτού της κεφαλής, συστατικά όπως το σαλικυλικό οξύ, το γλυκολικό οξύ και το γαλακτικό οξύ μπορεί να είναι ευεργετικά, καθώς είναι χημικά απολεπιστικά που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος».

Πηγή: bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια