GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πόλεμος στην Ουκρανία-Απίστευτη προτροπή Ρωσίδας στον άνδρα της: «Έχεις την άδεια να βιάσεις, αλλά πάρε προφυλάξεις»

  Το πρόσωπο μια Ρωσίδας, η οποία και έδωσε την άδεια στον άνδρα της να βιάζει γυναίκες στην Ουκρανία, όπου και πολεμάει είδε το φως της δημ...

 


Το πρόσωπο μια Ρωσίδας, η οποία και έδωσε την άδεια στον άνδρα της να βιάζει γυναίκες στην Ουκρανία, όπου και πολεμάει είδε το φως της δημοσιότητας.
Ολα ξεκίνησαν όταν βγήκε στη φόρα ένα ηχητικό ντοκουμέντο με συνομιλίες μεταξύ του ζευγαριού, μέσα στο οποίο η συγκεκριμένη γυναίκα από τη Ρωσία είπε στον σύζυγό της ότι έχει την άδειά της να βιάζει Ουκρανές γυναίκες ενώ υπηρετεί στις δυνάμεις εισβολής της Ρωσίας, αρκεί να μην της το πει και να χρησιμοποιεί αντισύλληψη.

Το όνομα του άνδρα είναι Ρόμαν Μπικόφσκι και της συζύγου του Όλγα Μπικόφσκαγια, όπως και αποκαλύπτει το Radio Liberty.

Το ηχητικό απόσπασμα που κοινοποιήθηκε από την Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας ξεκινά με τον μπλε και κίτρινο τίτλο: Υπηρεσία Ασφαλείας : Οι σύζυγοι των Ρώσων εισβολέων επιτρέπουν στους άνδρες τους να βιάζουν Ουκρανές γυναίκες.

«Κάντο, αρκεί να μην ξέρω τίποτα»

Στη συνέχεια, ακούγεται η φωνή μιας γυναίκας, που πιστεύεται ότι είναι ο Όλγα Μπικόφσκαγια: «Εντάξει, κάντο» λέει. Ακολούθως γίνεται σαφές σε τι συμφωνεί. «Εκεί υπάρχουν Ουκρανές γυναίκες. Βίασέ τες. Ναι. Μη μου πεις τίποτα, καταλαβαίνεις» προσθέτει με ένα ντροπαλό γέλιο, αφήνοντας άφωνους τους πάντες.

Υστερα, ακούγεται η φωνή ενός άνδρα – που πιστεύεται ότι είναι αυτή του Ρομάν Μπικόφσκι. «Αχά» λέει. «Δηλαδή να βιάσω και να μη σου πω τίποτα» ρωτάει, διευκρινίζοντας ότι η γυναίκα του δίνει την άδεια. «Ναι, για να μην ξέρω τίποτα» λέει η γυναικεία φωνή, πριν ακουστούν και οι δύο να γελούν. «Γιατί ρωτάς;» προσθέτει εκείνη. «Αλήθεια μπορώ;» ξαναρωτάει. «Ναι, σου το επιτρέπω» λέει με ένα γέλιο. «Απλά χρησιμοποίησε προστασία» προσθέτει. Ο άνδρας απαντά ξανά: «Εντάξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια