GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Φως στο Τούνελ: Η Ρούλα Πισπιρίγκου έθαψε το τάμπλετ με την Τζωρτζίνα

  Μία συγκλονιστική μαρτυρία που αφορά την κηδεία της Τζωρτζίνας έφτασε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

 


Μία συγκλονιστική μαρτυρία που αφορά την κηδεία της Τζωρτζίνας έφτασε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνει και το γραφείο τελετών που είχε αναλάβει την κηδεία της 9χρονης, η μητέρα ζήτησε η Τζωρτζίνα να ταφεί με το tablet της.

Σύμφωνα με την μαρτυρία, η 33χρονη άφησε το tablet στα χέρια του παιδιού και ύστερα έγινε η ταφή.

Στο μεταξύ, στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη μίλησε και ένας γιατρός-μάρτυρας, περιγράφοντας τα επεισόδια της Τζωρτζίνας.

«Το περιστατικό που συνέβη στην Τζωρτζίνα, άγνωστο σε εσάς, έγινε γύρω στα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Της χορηγήσαμε οξυγόνο και ουσιαστικά συνήλθε από μόνη της. Αν δεν είχαμε κινηθεί έγκαιρα, αυτή η δύσπνοια που εμφάνισε, θα μπορούσε να οδηγήσει και σε κάτι σοβαρότερο. Θα μπορούσε να δημιουργήσει ακόμα και πνευμονική συμφόρηση», σχολίασε αρχικά.

Αναφορικά με τη Ρούλα που ρωτούσε στον αέρα της εκπομπής τον λόγο που ήταν τόσο ανεβασμένα τα λευκά αιμοσφαίρια της κόρης της, ο μάρτυρας ανέφερε πως κάτι τέτοιο συνέβη επειδή το παιδί βρισκόταν σε στρεσογόνο κατάσταση.

«Εμείς ιατρικώς σκεπτόμενοι το αντιμετωπίσαμε. Δεν μας πέρναγε από το μυαλό ποτέ κάτι άλλο τότε. Και η ακτινογραφία δεν ήταν εντελώς καθαρή. Ήταν “φορτωμένη” όπως λέμε στη γλώσσα μας. Αλλά δεν ήταν βρογχοπνευμονία. Σίγουρα θα μπορούσε να είχε προκληθεί από εξωγενή παράγοντα. Σε αυτό το περιστατικό ήταν πάλι μπροστά η μητέρα. Το βράδυ της Κυριακής που είχε φύγει ο πατέρας, έγινε το δεύτερο και σοβαρότερο περιστατικό που οδήγησε στην ανακοπή και που καθυστέρησε η μάνα να ειδοποιήσει τους γιατρούς. Με την εικόνα που έχουμε, μπαίνουν όλα στο κάδρο. Είδαμε ένα παιδί που δεν μιλούσε. Ήταν ζωηρό, αλλά μαγκωμένο. Μαζεμένο. 

Πρέπει να έβλεπε τον θάνατό της», κατέληξε ο μάρτυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια