GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Διεθνής Αρχή Ενέργειας: Οι προτάσεις της για μείωση της κατανάλωσης καυσίμων

Τι αναφέρει στην έκθεσή της

Τι αναφέρει στην έκθεσή της

  Προτάσεις στις επιχειρήσεις για να μειώσουν την κατανάλωση καυσίμων κάνει η Διεθνής Αρχή Ενέργειας (ΙΕΑ). Η Αρχή προτείνει μείωση της ταχύτητας και εργασία από το σπίτι, καθώς ήδη οι τιμές της βενζίνης και του ντίζελ έχουν εκτοξευθεί σε υψηλά επίπεδα μετά τον πόλεμο της Ουκρανίας και όλοι πλέον αναζητούν λύσεις για να μειώσουν το κόστος μετακίνησης.

  Η IEA σε έκθεσή της αναφέρει ότι η ζήτηση για πετρέλαιο θα μπορούσε να μειωθεί κατά 2,7 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα (που ισοδυναμεί με τη ζήτηση πετρελαίου όλων των αυτοκινήτων στην Κίνα) εάν οι στόλοι και οι ιδιώτες οδηγοί εφαρμόσουν μια πολιτική που θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση χρήσης καυσίμων. Παράλληλα προτείνει τρόπους εξοικονόμησης καυσίμου, αυτή την περίοδο όπου η τιμή του είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Η ταχύτητα που ρίχνει την κατανάλωση

  Το πρώτο ζήτημα που τίθεται στο τραπέζι είναι η μείωση της ταχύτητας, καθώς μόλις 10 χλμ/ώρα μπορεί να ρίξει αρκετά την κατανάλωση ενός αυτοκινήτου. Ένα επίσης μέτρο μείωσης της κατανάλωσης καυσίμου είναι η εργασία στο σπίτι τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα.

  Επίσης προτείνει η πρόσβαση των αυτοκινήτων στα κέντρα των πόλεων να περιοριστούν σε συγκεκριμένες ημέρες (μονά-ζυγά), μέτρο που εφαρμόζεται με επιτυχία σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις. Οι Κυριακές θα πρέπει να είναι χωρίς αυτοκίνητα στις πόλεις. Οι δημόσιες συγκοινωνίες θα πρέπει να είναι φθηνότερες και οι αρχές πρέπει να δώσουν κίνητρα στη μικροκινητικότητα, το περπάτημα και το ποδήλατο. Μια τάση που για να αναπτυχθεί χρειάζονται υποδομές και οδηγική παιδεία.

  Η Διεθνής Αρχή Ενέργειας προτείνει την κοινή χρήση αυτοκινήτου, η οποία πρέπει να αυξηθεί ώστε να υπάρξει μείωση του κυκλοφοριακού προβλήματος, ενώ για τους επαγγελματίες θα πρέπει να προωθηθεί η αποτελεσματική οδήγηση για παραδόσεις φορτίου και τελευταίου μιλίου.

  Η υιοθέτηση ηλεκτρικών οχημάτων θα πρέπει να ενθαρρυνθεί και να συνεχίσουν να δίνονται τα κίνητρα για την απόκτησή τους, ενώ και τα επαγγελματικά αεροπορικά ταξίδια θα πρέπει να αποφεύγονται ή, αν είναι δυνατόν, να περιοριστούν στα απολύτως απαραίτητα.

1 σχόλιο

  1. Γεια

    Έχετε μόλις βγει από την τράπεζά σας τον τελευταίο καιρό και δεν υπάρχει πού αλλού θα μπορούσατε να πάρετε το δάνειο που επιθυμείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας σήμερα και ας δούμε πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε, Μόνο ειλικρινής και γνήσια άνθρωποι ευπρόσδεκτοι να ισχύουν, μερικές Φορές αυτό που χρειαζόμαστε είναι μόνο γύρω μας και μπορεί να καταλήξετε να μην χρειάζεται να μπει σε περισσότερο χρέος για να λύσουμε τα οικονομικά προβλήματα, Με μια καλή συμβουλή και λύση που προσφέρουμε, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ψάχνετε για να βγούμε από αυτό το στενό γωνία, μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας αυτή τη στιγμή. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να ρωτήσουν για τις υπηρεσίες μας.

    Συμπληρώστε τις παρακάτω πληροφορίες:

    όνομα:
    ηλικία:
    διεύθυνση:
    μέλος:
    χώρα:
    τηλεφώνου:
    ποσό που απαιτείται:
    διάρκεια δανείου:
    σκοπός του δανείου:

    Ευγενικά με ελάτε σε επαφή με ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΌΝ έτσι μπορούμε να αρχίσουμε με τη διαδικασία δανείου σας

    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο(chasebanktransferdesk@gmail.com)
    chasebanktransferdesk@yandex.com

    Με Εκτίμηση.
    Τζέιμσταουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή