GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ξάνθης εχθές το μεσημέρι στην Αίθουσα του ΕΒΕ, με θέμα την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου

Εν όψει της Αντιπυρικής Περιόδου, συνεδρίασε εχθές στο ΕΒΕ Ξάνθης το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ξάνθης, προκε...


Εν όψει της Αντιπυρικής Περιόδου, συνεδρίασε εχθές στο ΕΒΕ Ξάνθης το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ξάνθης, προκειμένου να ξεκινήσουν όλες εκείνες οι απαραίτητες διαδικασίες προετοιμασίας.

Στη συνεδρίαση – σύσκεψη παραβρέθηκαν, από πλευράς Δήμου, ο Δήμαρχος Εμ. Τσέπελης, ο Αντιδήμαρχος Ι. Ζερενίδης, ο Αντιδήμαρχος Εμ. Φανουράκης και η Γενική Γραμματέας Σ. Ψωμά, ενώ από φορείς, παραβρέθηκαν ο Δασάρχης Ξάνθης Χ. Μήλιος, ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης, εκπρόσωπος της Αντιπεριφέρειας και εκπρόσωποι του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης, της Ομάδας Διάσωσης κ.α..

Κοινή άποψη είναι πως θα πρέπει να υπάρξουν επιτέλους υποδομές στην οριογραμμή του Περιαστικού Άλσους με τα σπίτια της Παλιάς Πόλης και της Περιοχής Σαμακώβ, όπως επίσης και η άμεση συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων σε θέματα που κατά καιρούς έχει παρατηρηθεί γραφειοκρατική καθυστέρηση.




Δεν υπάρχουν σχόλια