GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τους άφησαν ελεύθερους αυτούς που ρήμαξαν τα αυτοκίνητά μας και τις ζημιές τις πληρώνουμε εμείς. Μπράβο στη Δικαιοσύνη…

  Να συνεχίσω να λέω μπράβο στη δικαιοσύνη μέσα από την στήλη μου, μου ζητούν δεκάδες από τα θύματα των ανηλίκων δροσεριτών που τίναξαν τα α...

 


Να συνεχίσω να λέω μπράβο στη δικαιοσύνη μέσα από την στήλη μου, μου ζητούν δεκάδες από τα θύματα των ανηλίκων δροσεριτών που τίναξαν τα αυτοκίνητα και τα καταστήματά μας και αυτό γιατί αρκετοί από εμάς, καλούμαστε να πληρώσουμε από την τσέπη μας τις ζημιές που προκάλεσαν οι δυο συλληφθέντες, οι οποίοι επιβραβεύτηκαν για τις πράξεις τους κερδίζοντας την ελευθερία τους με μοναδικό τίμημα το να παρουσιάζονται στο αστυνομικό τμήμα και να πηγαίνουν σχολείο.

  Όχι, δεν είμαι αντίθετος με την καλή πρόθεση των ανθρώπων που αποφάσισαν να τους αφήσουν ελεύθερους και δεν θα έλεγα το παραμικρό, αν όντως λειτουργούσαν αυτά τα μέτρα προς σωφρονισμό και απέδιδαν, όμως είναι εκατοντάδες τα περιστατικά συλλήψεων παραβατικών ανθρώπων από το Δροσερό, όπου αυτοί αντί να σωφρονιστούν, συνεχίζουν να τινάζουν τις περιουσίες των Ξανθιωτών ανενόχλητοι, πράγμα που φέρνει αγανάκτηση στην μικρή μας κοινωνία η οποία στη συνέχεια ξεσπά λεκτικά μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα κατά της αστυνομίας. Μιας αστυνομίας η οποία αν και αποδεκατισμένη, προσπαθεί και καταβάλει τα μέγιστα φέροντας θετικά αποτελέσματα σε πολλές περιπτώσεις.

  Σίγουρα η κάθαρση, όσον αφορά την μικροεγκληματικότητα της Ξάνθης, δεν μπορεί να έρθει όσο και να συλλαμβάνει η αστυνομία, αφού στη συνέχεια οι δράστες κυκλοφορούν ελεύθεροι. Το θέμα είναι πολύ πιο βαθύ από όσο δείχνει και σίγουρα χρειάζεται πολιτικής παρέμβασης έτσι ώστε να αλλάξει ακόμα και το νομοθετικό πλαίσιο και γιατί όχι, να προβλέπεται και στέρηση επιδομάτων σε όσους δείχνουν παραβατική συμπεριφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια