GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας Ντίνος Κλειτσιώτης, υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας

  Την πρόθεση του να διεκδικίσει το δημαρχειακό θώκο της Καβάλας εξέφρασε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας Ντίνος Κλειτσιώτης για μια ακό...

 


Την πρόθεση του να διεκδικίσει το δημαρχειακό θώκο της Καβάλας εξέφρασε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας Ντίνος Κλειτσιώτης για μια ακόμη φορά.
Ο κ. Κλειτσιώτης ο οποίος χρημάτισε βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στο παρελθόν καθώς και δημοτικός σύμβουλος, μιλώντας σε ΜΜΕ της Καβάλας, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι θα διεκδικήσει το Δήμο Καβάλας, ενώ σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ήδη ξεκίνησε εδώ και καιρό και καταρτίζει τον συνδυασμό του.

«Με ενδιαφέρει η τοπική αυτοδιοίκηση, θα κατέβω στον στίβο της διεκδίκησης του Δήμου Καβάλας», δήλωσε ο κ. Κλειτσιώτης, εκτιμώντας ότι μπορεί ο ίδιος να ενώσει όλους όσους διεκδικούν την υποψηφιότητα του δημάρχου Καβάλας με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντίνος Κλειτσιώτης έχει διατυπώσει παρόμοια φιλοδοξία, αφού και το Μάρτιο 2022 είχε επαναλάβει τις ίδιες θέσεις.

«Πιστεύω ότι η Νέα Δημοκρατία θα κάνει στο πρόσωπό μου μία πολύ καλή επιλογή. Τα μηνύματα που έχω από τον κόσμο είναι πως είμαι αποδεκτός και θα ήθελε να κατέβω υποψήφιος δήμαρχος», τόνισε ο κ. Κλειτσιώτης.

Απαντώντας στην ερώτηση τι θα πράξει ο ίδιος, αν η Νέα Δημοκρατία επιλέξει άλλο πρόσωπο για τον δήμο Καβάλας ο κ. Κλειτσιώτης απάντησε:

– Στη ζωή μου είμαι πειθαρχημένο άτομο. Τιμώ και υπηρετώ αυτόν τον χώρο από μικρό παιδί. Θα παραμείνω πιστός στρατιώτης, όπως έκανα και στο παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια