GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Επικίνδυνα απόβλητα στην Παιδική Χαρά Δήμου Ξάνθης, πίσω απο το Διοικητήριο. Καταγγελία στην αστυνομία

  Απίστευτο! Επικίνδυνα απόβλητα την ώρα (ΕΛΕΝΙΤ) που βρίσκονται ακόμη και αυτήν την ώρα μέσα στην αυλή της Παιδικής Χαράς  πίσω από το Διοι...

 


Απίστευτο! Επικίνδυνα απόβλητα την ώρα (ΕΛΕΝΙΤ) που βρίσκονται ακόμη και αυτήν την ώρα μέσα στην αυλή της Παιδικής Χαράς  πίσω από το Διοικητήριο Ξάνθης , βρήκαν γονείς το μεσημέρι του Σαββάτου την ώρα που έπαιζαν σε αυτήν δεκάδες παιδιά!  (σ.σ. Οι φωτογραφίες μιλάν μόνες τους)

Οι γονείς αντέδρασαν φυσικά έντονα όταν είδαν τα επικίνδυνα υλικά μέσα στην παιδική χαρά,  κι ένας από αυτούς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,  έκανε και σχετική καταγγελία στην  Αστυνομική Ξάνθης και ζήτησε την παρέμβασή της.

Αστυνομικοί μετά τις έντονες διαμαρτυρίες, πήγαν στην Παιδική χαρά του Δήμου Ξάνθης και κατέγραψαν το γεγονός, "φωτογραφίζοντας"  τα επικίνδυνα υλικά που βρήκαν μέσα στην παιδική χαρά του Δήμου Ξάνθης μαζί με τα φορτηγά κλπ

Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες τα υλικά παραμένουν μέσα στην αυλή μέχρι και αυτήν την ώρα, καθώς αδιαφόρησε για μια ακόμη φορά ο Δήμαρχος Τσέπελης όταν του γνωστοποιήθηκε το συμβάν όπως και η γενική γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά,  που συνεχώς βρίσκεται εκεί άλλωστε, αφού το περίπτερο στην Παιδική χαρά ανήκει στην οικογένεια του συζύγου της και λίγα μέτρα παραπάνω είναι και το νέο λογιστικό της γραφείο, το οποίο καθημερινά και επισκέπτεται.

Οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους. (2/4/2022)







Δεν υπάρχουν σχόλια