GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: Δωροεπιταγές στους απόρους της Ξάνθης!

Συνεχίζεται η κοινωνική συνεισφορά του ισχυρού ελληνικού ομίλου



Συνεχίζεται η κοινωνική συνεισφορά του ισχυρού ελληνικού ομίλου

Η “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.”, η μεγαλύτερη Ελληνικών συμφερόντων αλυσίδα λιανικής στην χώρα μας  συγκεντρωμένη αυστηρά στα γεωγραφικά όρια της ευρύτερης περιφέρειας, με το σταθερά χαμηλό προφίλ που την χαρακτηρίζει εδώ και δεκαετίες, επενδύει ελάχιστα σε διαφημιστικές καμπάνιες αλλά υπηρετεί πιστά το διαχρονικό σύνθημα «τόσο φθηνά όσο πουθενά» το οποίο εφαρμόζει «στην πράξη» με διαρκή αγώνα.

Η συνεχής προσπάθεια της αλυσίδας να προσφέρει και μια σειρά προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας με την καλύτερη δυνατή ποιότητα «τόσο φθηνά όσο πουθενά», φαίνεται να έχει πείσει τον σύγχρονο Έλληνα καταναλωτή ο οποίος στις μέρες μας αντιμετωπίζει ολοένα και μεγαλύτερα προβλήματα στην οικονομική καθημερινότητά του.

Παράλληλα όμως, η κοινωνική συνεισφορά, με δωρεές σε συλλόγους και σωματεία απόρων και άλλων ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, είναι εκείνο που κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή την ελληνική εταιρεία “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ”.

Μία απο αυτές τις κινήσεις, εντοπίζεται και στη Ξάνθη, την οποία φέρνει στη δημοσιότητα η Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ξάνθης, με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα:





Δεν υπάρχουν σχόλια