GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ΤΣΕΠΕΛΗΣ: Με αξίωσε ο… Θεός! Στη Αλεξανδρούπολη στις 3 Μαΐου ο Κυριάκος. Θα εγκαινιάσει Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων!

Το έργο θα ολοκληρωθεί σε 3 χρόνια και αν, ο Δήμαρχος Ξάνθης όμως ευελπιστεί ότι θα πάρει… χρίσμα όχι μόνο από τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης αλλά...


Το έργο θα ολοκληρωθεί σε 3 χρόνια και αν, ο Δήμαρχος Ξάνθης όμως ευελπιστεί ότι θα πάρει… χρίσμα όχι μόνο από τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης αλλά και από τη Νέα Δημοκρατία!

*Αφελές ερώτημα. Ξέρει ο Πρωθυπουργός περί τίνος… Δημάρχου πρόκειται; Και για ποιο λόγο καταγγέλλονταν επί χρόνια, για το περιβόητο εργοστάσιο σκουπιδιών ΦΥΣΙΣ!

Στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί την Τρίτη 3 Μαΐου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ωστόσο αυτός που πανηγυρίζει και κάνει δηλώσεις στην ΕΡΤ θεωρώντας ότι θα πάρει χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία, ανεξάρτητα από την κατακραυγή του κόσμου και το "παρελθόν" του, είναι ο  Πρόεδρος της ΔΙΑΜΑΘ και Δήμαρχος Ξάνθης και ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ που… «ευλογεί» που τον αξίωσε ο Θεός να «κόψει» κορδέλα με τον Πρωθυπουργό, είναι ο απόφοιτος δημοτικού Δήμαρχος Τσέπελης, «πρύτανης» των παρανομιών και απευθείας αναθέσεων εν Ελλάδι!!!

Και αναλυτικότερα:

Στην Θράκη θα βρεθεί στις 3 Μαΐου ο Πρωθυπουργός για την έναρξη εργασιών της μονάδας FSRU και της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων της Αλεξανδρούπολης θέμα που έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές και τα ΜΜΕ του Έβρου.

Για το θέμα μίλησε στην ΕΡΤ Κομοτηνής, ο Δήμαρχος Τσέπελης, πρύτανης των απευθείας αναθέσεων και παρανομιών και διαβάστε τις δηλώσεις του:

«Υποδεχόμαστε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στις 3 Μαΐου, για τα εγκαίνια της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων-ΜΕΑ- της Αλεξ/πολης.

Η συγκεκριμένη μονάδα θα εξυπηρετεί και γειτονικούς Δήμους της Θράκης.

Προσωπικά, έχω ξεκινήσει έναν αγώνα για τον Περιφερειακό Σχεδιασμό των Απορριμμάτων από το 1995» (σ.σ. Υπόθεση που είχε ξεκινήσει ο ίδιος με τον Αείμνηστο Δήμαρχο Φίλιππα Αμοιρίδη και το περιβόητο εργοστάσιο ΦΥΣΙΣ που είχαν σταματήσει οι πολίτες και οι Δημήτρης Μπένης, Θ. Ξυνίδης και Παπαμαρκάκης δημιουργώντας ακόμη και ανεξάρτητο συνδυασμό…!

-Αλήθεια τον έχουν ενημερώσει Κυριάκου Μητσοτάκη,. περί τίνος Δημάρχου πρόκειται;

Και η συνέχεια των δηλώσεων Τσέπελη στην ΕΡΤ:

«Ο Θεός το έφερε έτσι ώστε να είμαι και τώρα πρόεδρος του φορέα, τώρα που ολοκληρώνεται το έργο σε περίπου 2-3 χρόνια. Είμαστε έτοιμοι και για την δημοπράτηση στην ΜΕΑ Καβάλας. Στα επόμενα 2-3 χρόνια έχουμε θέσει ως στόχο να μην υπάρχουν εκκρεμότητες, με τις μικρές μονάδες επεξεργασίας σε Ξάνθη, Σαμοθράκη και βόρειο Έβρο, αλλά και σε ότι αφορά το κλείσιμο των εκκρεμοτήτων για τους ΧΑΔΑ. Οπότε ξεκινάμε δίνοντας έμφαση και στην Ανακύκλωση στην πηγή. Θέλουμε να είμαστε η πρώτη Περιφέρεια σε υποδομές, δίνοντας το μήνυμα σε όλους και Πολιτεία και πολίτες πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην ΑΜ-Θ, την οποία θα πρέπει να υπολογίζουν όλοι οι κυβερνώντες- δίνουμε και πόρους και τον καλύτερο μας εαυτό για την προστασία του περιβάλλοντος».

-Δεν το ‘φερε έτσι ο Θεός Δήμαρχε Τσέπελη… 

-Αλλά η… ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ο "Ψευτομουφτής"  και το χρήμα που από τη μια σε έβγαλαν Δήμαρχο κι από την άλλη ο Μέτιος που σε έκανε Πρόεδρο στη ΔΙΑΜΑΘ, γνωρίζοντας πλήρως περί τίνος πρόκειται…


ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ 100 εκατ.  ΕΥΡΩ

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΜΕΑ Αλεξανδρούπολης στην τελική της φάση θα εξυπηρετεί στην απορρόφηση των σύμμεικτων απορριμμάτων, Ροδόπη, Ξάνθη, Δήμο Αλεξανδρούπολης και Σουφλίου στην τελική φάση.

Το κόστος ολόκληρου του Περιφερειακού Σχεδιασμού των Απορριμμάτων αγγίζει περίπου τα 100 εκ ευρώ και παρά τις αισιόδοξες προβλέπεις η περάτωσή αναμένεται μετά από 4 χρόνια.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα εγκαινιάσει στις 3 Μαΐου 2022 επίσης στην Αλεξανδρούπολη, την έναρξη εργασιών της Μονάδος (FSRU) Φυσικού Αερίου

και το κτίριο του Νέου Ιωακείμειου Γηροκομείου.

(σ.σ. Αλήθεια, ξέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ποιόν θα .... "κόψει" την...κορδέλα των εγκαινίων;" 

Δεν υπάρχουν σχόλια