GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απάτη στην Ξάνθη: Απέσπασαν από τον τραπεζικό λογαριασμό του θύματος 3.500 ευρώ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 20-4-2022, εξαπάτησ...


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 20-4-2022, εξαπάτησαν ημεδαπή στην Ξάνθη.

Συγκεκριμένα, άγνωστη δράστιδα επικοινώνησε τηλεφωνικά με την ημεδαπή, με το πρόσχημα υποτιθέμενης αγοράς πόρτας αλουμινίου, που είχε αναρτήσει η τελευταία για πώληση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Κατά την επικοινωνία τους, εστάλη στο κινητό τηλέφωνο της παθούσας μήνυμα που εμφανιζόταν ως αποστολέας τράπεζα, το οποίο εμπεριείχε σύνδεσμο (link) και η δράστιδα την παρέπεμπε να τον ακολουθήσει προκειμένου να της καταβάλει το χρηματικό ποσό για την παραπάνω αγορά.

Ακολούθως η παθούσα μεταφέρθηκε στον παραπάνω σύνδεσμο, όπου πληκτρολόγησε τους προσωπικούς τραπεζικούς της κωδικούς, χρησιμοποιώντας παράλληλα κωδικούς σε ηλεκτρονική εφαρμογή του κινητού της τηλεφώνου, με αποτέλεσμα η δράστιδα να αποκτήσει πρόσβαση στον τραπεζικό της λογαριασμό και να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 3.500 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια