GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΑΟ ΞΑΝΘΗ – ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ 3-3

  Μάχη μέχρι τέλους έδωσε ο ΑΟ Ξάνθη απέναντι στον ΠΟΤ Ηρακλής, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 ισοφαρίζοντας στην εκπνοή, έπειτα από ...

 

Μάχη μέχρι τέλους έδωσε ο ΑΟ Ξάνθη απέναντι στον ΠΟΤ Ηρακλής, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 ισοφαρίζοντας στην εκπνοή, έπειτα από μια αναμέτρηση με ανατροπές και πολλές εναλλαγές συναισθημάτων, για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2. 

Η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη άνοιξε το σκορ στο 11′, όταν ο Τσέλιος εκτέλεσε κόρνερ, ο Διαμαντόπουλος τροφοδότησε με κεφαλιά-πάσα τον Gomez και εκείνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με όμορφο πλασέ πάνω στην κίνηση. 

Το 2-0 ήρθε στο 25′, αυτή τη φορά με εκτελεστή τον Διαμαντόπουλο, που αξιοποίησε την σέντρα του Τζανακάκη με άπιαστη κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής. Λίγο νωρίτερα, στο 22′, ο φορ του ΑΟΞ είχε αγγίξει το γκολ με ένα θεαματικό τακουνάκι, που έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου με δύο αλλεπάλληλα γκολ, αρχικά με κεφαλιά του Silva (49′) και κατόπιν με πλασέ του Πήλιου (53′). 

Παρότι ο ΑΟΞ βγήκε ξανά μπροστά και ο Ali Baba απείλησε με σουτ έξω από την περιοχή στο 64′, ο ΠΟΤ Ηρακλής ήταν εκείνος που βρήκε δίχτυα φτάνοντας στην ολική ανατροπή, με τον Jubitana να πετυχαίνει το 2-3 σε μια αντεπίθεση στο 76′ έπειτα από ατομική προσπάθεια. 

Η τελευταία λέξη ανήκε, όμως, στην ομάδα μας, που κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 στην εκπνοή (90’+6′) με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Διαμαντόπουλου, ύστερα από ασίστ του Ali Baba με τακουνάκι. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λάμπρος Μπεκιάρης (ΕΠΣ Καρδίτσας) με βοηθούς τους Αντώνιο Δίπλαρη και Ελευθέριο Βογιατζή, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Δημήτριος Μαλούτας (ΕΠΣ Ημαθίας). 

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Ανυφαντάκης) : Izzo, Τζανακάκης, Δημητριάδης (87′ Τσελεμπάκης), Μιχαήλ, Φαζός, Δόρης (60′ Θυμιάνης), Gomez, Τσέλιος (82′ Gavric), Κρητικός (60′ Τσιλιγγίρης), Ali Baba, Διαμαντόπουλος. 

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Γεωργιάδης) : Γρηγοριάδης, Μανωλάκης (46′ Μασούρας), Πανάγου, Κωστούλας, Chrusciel. Παπαδόπουλος (70′ Μπαλικτσής), Silva, Πήλιος, Jubitana (77′ Vitinho), Tomas (90’+2′ Χατζηπιρπιρίδης), Aleksic (46′ Μπαστακός).  

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ολυμπιακός Βόλου - Τρίκαλα 2-0

Αλμωπός Αριδαίας - Απόλλων Λάρισας2-2

Καβάλα - Ολυμπιακός Β' 0-0

Θεσπρωτός - Πανσερραϊκός 3-0

Ξάνθη - Ηρακλής 3-3

Πιερικός - Βέροια 2-1

Αναγέννηση Καρδίτσας - Απόλλων Πόντου 2-1

Νίκη Βόλου - ΑΕΛ (14/4)

Ρεπό: ΠΑΟΚ Β'

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Βέροια 68

2. ΑΕΛ 62

3. Νίκη Βόλου 50

4. Ξάνθη 49

5. Αναγέννηση Καρδίτσας 47

6. Ηρακλής 41

7. Αλμωπός Αριδαίας 39

8. ΠΑΟΚ Β' 38

9. Ολυμπιακός Β' 36

10. Απόλλων Πόντου 33

11. Θεσπρωτός 33

12. Πιερικός 30

13. Απόλλων Λάρισας 29

14. Καβάλα 27

15. Πανσερραϊκός 26

16. Ολυμπιακός Βόλου 24

17. Τρίκαλα 21

*Η 1η θέση οδηγεί σε διπλό μπαράζ με τον 1ο του άλλου ομίλου και ο νικητής του θα προβιβαστεί στην πρώτη κατηγορία, ενώ ο χαμένος θα δώσει νέο διπλό μπαράζ με τον 13ο της παραπάνω κατηγορίας και θα διεκδικήσει μέσω αυτού τον προβιβασμό του.

*Οι Β' ομάδες δεν προβιβάζονται και δεν υποβιβάζονται. Εάν βρεθούν σε αντίστοιχες θέσεις θα αντικατασταθούν από την αμέσως παρακάτω ή παραπάνω ομάδα.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (16-17/4)

Σάββατο 16/4

Ολυμπιακός Β–Αλμωπός Αριδαίας

Τρίκαλα – ΠΑΟΚ Β

Κυριακή 17/4

  • Βέροια-Ξάνθη

ΑΕΛ-Ολυμπιακός Βόλου

Απόλλων Πόντου-Πιερικός

Ηρακλής-Θεσπρωτός

Πανσερραϊκός-Καβάλα

Απόλλων Λάρισας-Νίκη Βόλου

Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια