GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ποιές ώρες με απόφαση Γιώρη απαγορεύεται στις 23/4 και 24/4 η στάθμευση στην Μ. Βόγδου στη Ξάνθη.

  Απαγορεύει λόγω της επίσκεψης της Προέδρου της Δημοκρατίας την στάθμευση στην οδό Βόγδου στη Ξάνθη το Σάββατο της Ανάστασης,  ο αστυνομικό...

 


Απαγορεύει λόγω της επίσκεψης της Προέδρου της Δημοκρατίας την στάθμευση στην οδό Βόγδου στη Ξάνθη το Σάββατο της Ανάστασης,  ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης Πασχάλης Γιώρης.

Αναλυτικά: 

«Περί λήψης περιοριστικών της κυκλοφορίας μέτρων στην πόλη της Ξάνθης, στο πλαίσιο της επισκέψεως της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας»

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης

Έχοντας υπόψη:

i)Τα άρθρα 1, 2, 3, 4, 16, 34, 52 παρ. 2, 103, 104, 105, & 109 του Ν. 3542/2007 «Κύρωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας»

ii)Το πρόγραμμα επισκέψεων

iii)Το γεγονός ότι από τις διατάξεις της παρούσας απόφασης, δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού, και αποσκοπώντας στην ομαλή, ακώλυτη και ασφαλή πραγματοποίηση των εκδηλώσεων ενόψει της επισκέψεως της της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας στην πόλη της Ξάνθης.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Άρθρο 1ο

α)Διακόπτουμε την κυκλοφορία και απαγορεύουμε την στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων, την 23.04.2022, ημέρα του Μεγάλου Σαββάτου, στην οδό Μιχαήλ Βόγδου της πόλης της Ξάνθης, από ώρα 17:00 έως και 02:00 της 24.04.2022.

β)Το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης, ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες, την έκβαση των αστυνομικών μέτρων και γενικά την επικρατούσα κατάσταση, δύναται να διαφοροποιήσει την ώρα έναρξης και λήξης των περιοριστικών της κυκλοφορίας μέτρων και να απαγορεύσει την κυκλοφορία σε οποιαδήποτε οδό της πόλης, για όσο χρόνο απαιτηθεί.

γ)Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω παρακαμπτήριων ή παρακείμενων οδών, σύμφωνα με τις υποδείξεις των Αστυνομικών.

Άρθρο 2ο

α)Η απόφαση αυτή είναι προσωρινή και ισχύει από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και για τα ανωτέρω χρονικά διαστήματα, σύμφωνα με το άρθρο 4 του Ν. 3861/2010.

β)Η εκτέλεση και εφαρμογή της παρούσας απόφασης ανατίθεται κατά λόγο και τόπο αρμοδιότητας στο Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

γ)Οι παραβάτες της παρούσας, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 420  Π.Κ. και των άρθρων του Ν. 2696/99 «Κύρωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».-

Ο Διευθυντής

  • Πασχάλης ΓΙΩΡΗΣ
  • Αστυνομικός Διευθυντής

Δεν υπάρχουν σχόλια