GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«ΠΡΩΤOΚΛΑΣΑΤΟΙ» ΤΟΥ ΤΣΕΠΕΛΗ! Πουλάνε οικόπεδα των 250 τ.μ. στο Δροσερό χωρίς… τίτλους!!!

  Μεγάλη κομπίνα, πολύ χρήμα, εξαπατούν φτωχούς Δροσερίτες που δουλεύουν στην Ολλανδία και στο εξωτερικό για να τα… «οικονομάνε» αυτοί!!!

 


Μεγάλη κομπίνα, πολύ χρήμα, εξαπατούν φτωχούς Δροσερίτες που δουλεύουν στην Ολλανδία και στο εξωτερικό για να τα… «οικονομάνε» αυτοί!!!

-Να πάρουν θέση ο Δήμαρχος Τσέπελης με την γραμματέα του Δήμου Σοφία Ψωμά, η Πολεοδομία και η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, να παρέμβει η Εισαγγελία για την ΑΝΑΡΧΗ οικοδόμηση, να ελεγχθούν πόσο νόμιμες είναι οι δεκάδες πωλήσεις - αγορές ακινήτων στο Δροσερό!

«ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ» πώλησης οικοπέδων που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ τίτλους, έχει στηθεί από επιτήδειους που ζουν ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ ζωή με την πλήρη μάλιστα «κάλυψη» και Χριστιανών που φέρονται ως "ιδιοκτήτες", έχει στηθεί στο Δροσερό και ανθεί ιδιαίτερα μάλιστα του τελευταίους μήνες, καθώς πληροφορίες φέρουν να έχουν ανάμιξη στην κομπίνα και πρωτοκλασάτα στελέχη του Δήμου Ξάνθης, αλλά και οι υπηρεσίες και κυρίως η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, η Πολεοδομία κλπ.που πολλές φορές δηλώνουν και αδυναμία παρέμβασης...

Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, άτομα που φέρεται να είχαν για παράδειγμα κληρονομήσει κάποια «οικοπεδάκια» των 2-3 στρεμμάτων, φέρονται να συμμετέχουν και «ενεργά» στην κομπίνα -με το αζημίωτο φυσικά-, ενώ φτωχοί μουσουλμάνοι από το Δροσερό που δούλευαν στην Ολλανδία και στη Γερμανία και μάζεψαν κάποια χρήματα, στην ουσία έρχονται και αγοράζουν χωρίς να γνωρίζουν, οικόπεδα ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟΥΣ που είναι στην ουσία στον… αέρα!!!

Ποιο είναι το «κόλπο» με τα συγκεκριμένα οικόπεδα. Τα έχουν κάνει τεμάχια των 250 τμ και τα πουλάνε σύμφωνα με πληροφορίες, 8-10.000 ευρώ το κομμάτι!!! Προκειμένου να κάνουν ένα σπιτάκι, το οποίο φυσικά θα είναι επίσης… ΠΑΡΑΝΟΜΟ και χωρίς οικοδομική άδεια, όπως ήδη τα περισσότερα κτίσματα στον οικισμό του Δροσερού με την ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ μάλιστα κι του Δήμου Ξάνθης!!!

Για το συγκεκριμένο θέμα και χωρίς να κάνει αναφορά μάλιστα σε ονόματα, αναφέρθηκε και ο Πάνος Παπαδόπουλος στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv το πρωί της Δευτέρας για να πάρει μάλιστα κι ένα «περίεργο» μήνυμα στο κινητό του που έγραφε επί λέξει τα παρακάτω (διατηρώ την ανορθογραφία):

  • «Καλησπέρα κύριε Παπαδόπουλε.
  • Γιατί δεν τα λες τα πράγματα με το όνομά τους;

Ο Χ. Ο. δεν έχει χαρτιά και τίτλους και πουλάει οικόπεδα εφοριακά και Ελληνικό Δημόσιο ένα σορό δικαστήρια έχει για αυτές τις υποθέσεις…

Ο Μ…. ο Κ…. έχει και τίτλους, είναι και νόμιμος και καθαρός…

Πολύ μαύρο χρήμα έχει ο Χ. Ο. Γιατί δε μας λέει που τα βρήκε;».

ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΣΕΠΕΛΗΣ, ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΖΕΡΕΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΨΩΜΑ

Εμείς με τη σειρά μας ζητούμε την παρέμβαση Εισαγγελέα για την κομπίνα και τον πλουτισμό ορισμένων…

-Εδώ και τώρα… Να πάρουν θέση ο Δήμαρχος Τσέπελης με την γραμματέα του Δήμου Σοφία Ψωμά, η Πολεοδομία και η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και οι υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης.

Εισαγγελέας εδώ και  τώρα για τις δεκάδες πωλήσεις-αγορές ακινήτων ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟΥΣ στο Δροσερό!

Δεν υπάρχουν σχόλια