GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ο επικεφαλής της HellasNet απαντά στα δημοσιεύματα που επιχείρησαν να πλήξουν το Δίκτυο

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα, σχετικά με τη δίωξη του Τζακ Χάνινγκ, θα ήθελα να διευκρινίσω ορισμένα σημεία που αφορούν την εταιρεία Hell...


Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα, σχετικά με τη δίωξη του Τζακ Χάνινγκ, θα ήθελα να διευκρινίσω ορισμένα σημεία που αφορούν την εταιρεία Hellasnet, η οποία τελεί υπό τον έλεγχό μου.

Πράγματι ο Τζακ Χάνινγκ ανέλαβε το έτος 2015 τεχνικός διευθυντής του Δικτύου μας για χρονικό διάστημα 12  μηνών, καθώς αναζητήσαμε ένα στέλεχος διεθνώς αναγνωρισμένο και με την κατάλληλη εμπειρία στα τηλεοπτικά Δίκτυα της διεθνούς αγοράς με σκοπό να  ενισχύσει την προσπάθεια μας για την δημιουργία μιας  πρωτοποριακής, για τα ελληνικά δεδομένα, τηλεοπτικής  πλατφόρμας.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας, ο συγκεκριμένος δεν είχε καμία απολύτως πρόσβαση -και πολύ περισσότερο επιρροή – στο περιεχόμενο των εκπομπών του Δικτύου.

Εάν συνδέεται, τη συγκεκριμένη ή κάποια άλλη χρονική περίοδο,με άλλες -πιθανόν παράνομες- δραστηριότητες εκτός της εταιρείας και του Δικτύου μας,τότε αυτό είναι θέμα αποκλειστικά των αρμόδιων διωκτικών Αρχών,οι οποίες πρέπει να το διερευνήσουν.

Από την πλευρά μας, οφείλουμε να διαβεβαιώσουμε με τρόπο απόλυτο και κατηγορηματικό,ότι το Δίκτυο μας, από την έναρξη της λειτουργίας του έως σήμερα,ουδέποτε είχε οποιαδήποτε «φιλορωσική» τάση και επιρροή. Προς απόδειξη ενημερώνουμε τους πάντες ότι τα αρχεία των εκπομπών και των τηλεοπτικών δελτίων των καναλιών μας είναι στη διάθεση όποιου επιθυμεί να σχηματίσει πρωτογενή γνώμη και άποψη.Ένα σημαντικό παράδειγμα αρκεί για να πείσει. Όλα μας τα κανάλια, από την πρώτη στιγμή, υπήρξαν σταθερά στο πλευρό του Οικουμενικού Πατριαρχείου με πληθώρα ρεπορτάζ και ερευνών,το οποίο είναι γνωστό ότι βρίσκεται επί χρόνια σε έντονη αντιπαράθεση με το Πατριαρχείο της Μόσχας. Επιπρόσθετα,ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ Βαρθολομαίος έχει φιλοξενηθεί πολύ συχνά στο Δίκτυο μας είτε με αφορμή την οργάνωση φιλανθρωπιών και αποστολών στην Κωνσταντινούπολη είτε στην δημοσιογραφική κάλυψη για σημαντικά γεγονότα της Μητρός Εκκλησίας και του  Ελληνισμού της Πόλης.Όσον αφορά τις πρόσφατες τραγικές εξελίξεις,από την πρώτη στιγμή καταδικάσαμε απροσχημάτιστα την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, υπερασπίζοντας ταυτόχρονα την ειρήνη και την ελευθερία του Ουκρανικού λαού.

Ως υστερόγραφο να αναφέρουμε ότι η σχέση του ιδιοκτήτη της Hellas net  με τον Κονσταντίν Μαλοφέεφ, ουδέποτε επηρέασε ή πολύ περισσότερο «καθοδήγησε» την δημιουργία και την περαιτέρω πολιτική του Δικτύου, ούτε την προσέγγιση των ενημερωτικών εκπομπών και των δελτίων μας. Ήταν μία σχέση καθαρά προσωπική, με αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμό, η οποία επιπροσθέτως έχει λήξει προ πολλού.

  • Με εκτίμηση
  • Γιάννης Γ. Καραγεώργης

Δεν υπάρχουν σχόλια