GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Europa Conference League-ΠΑΟΚ: Με Μαρσέιγ στα προημιτελικά!

  Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η κλήρωση της ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία και θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ στα προημιτελικά της διοργάνωσης του ...

 


Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η κλήρωση της ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία και θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ στα προημιτελικά της διοργάνωσης του Europa Conderence League, μια κλήρωση που δεν είναι και η πιο εύκολη.

Ωστόσο η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει στα δύσκολα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της κλήρωσης:

  • Μπόντο Γκλιμτ – Ρόμα
  • Φέγενορντ – Σλάβια Πράγας
  • Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ
  • Λέστερ – Αϊντόφεν

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 7 Απριλίου στο Βελοντρόμ της Μασσαλίας και ο επαναληπτικός στις 14 Απριλίου στην Τούμπα.

Από την ίδια διαδικασία έγιναν γνωστά και τα ζευγάρια για τα ημιτελικά της διοργάνωσης με τον ΠΑΟΚ, εφόσον όλα πάνε καλά και περάσει τους Γάλλους να καλείται να αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού της Φέγενορντ με τη Σλάβια Πράγας, με το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας.

Το προφίλ της Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ είναι η ομάδα την οποία θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Οι Μασσαλοί βρίσκονται στην δεύτερη θέση του γαλλικού πρωταθλήματος, στο -15 από την πρωτοπόρο Παρί, μετρώντας 14 νίκες, οκτώ ισοπαλίες και έξι ήττες σε 28 παιχνίδια (43 γκολ ενεργητικό – 26 παθητικό).

Τη φετινή σεζόν, συμμετείχε αρχικά στο Europa League.

Ηταν στο πέμπτο γκρουπ συγκεκριμένα, όπου και τερμάτισε τρίτη, πίσω από Γαλατασαράι (12) και Λάτσιο (9).

Μάζεψε επτά βαθμούς και συνέχισε στο Conference, όπου αρχικά πέταξε εκτός  την Καραμπάχ (3-1, 3-0) και ακολούθως τη Βασιλεία (2-1, 2-1).




Δεν υπάρχουν σχόλια