GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Europa Conference League: Bήμα πρόκρισης για τον «Δικέφαλο»

Αποφασιστικό βήμα για την επόμενη φάση των “8” του Europa Conference League έκανε ο ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε της Γάνδης με 1-0, με γκολ του «σ...


Αποφασιστικό βήμα για την επόμενη φάση των “8” του Europa Conference League έκανε ο ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε της Γάνδης με 1-0, με γκολ του «συνήθη ύποπτου», Κούρτιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σλοβένος πετυχαίνει το 18ο φετινό του τέρμα και το πέμπτο με εκτέλεση φάουλ!

Ο δικέφαλος θα κληθεί στο Βέλγιο την επόμενη Πέμπτη (17/3) να υπερασπιστεί το προβάδισμα του και να κατακτήσει την πρόκριση, η οποία και θα είναι ιστορική.

Αυτό όμως θα πρέπει να το πετύχει χωρίς τον σκόρερ Κούρτιτς και τον Ζίβκοβιτς, οι οποίοι και δέχτηκαν κάρτα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ισως την καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ο Λύρατζης.

Η ομάδα του Βελγίου μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα πιέζοντας τους ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου, χωρίς όμως να ανησυχήσουν ιδιαίτερα τον Πασχαλάκη.

Ο Μπίσεσβαρ ζήτησε πέναλτι, το οποίο όμως δε δόθηκε ο Ενγκαντό βρήκε τη μπάλα με το χέρι και της άλλαξε πορεία, όμως ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε πως ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και πάθος και ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να εξασφαλίσει και μια ευρύτερη νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (80′ Σίντκλεϊ), Τσιγγάρας, Κούρτιτς (80′ Σβαμπ), Μπίσεσβαρ (71′ Καντουρί), Ζίβκοβιτς (86′ Μουργκ), Αουγκούστο, Άκπομ (86′ Τσόλακ).

ΓΑΝΔΗ: Ρουφ, Όλσεν, Ενγκαντό, Οκούμου (46′ Τορουναρίγκα), Σαμουάζ, Ντε Σαρτ, Κουμς, Μόντε, Οφόε, Χιούλσαγκερ (82′ Τισουνταλί), Ντεπουάτρ.


Δεν υπάρχουν σχόλια