GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αμπράμοβιτς: Θρίλερ με το ιδιωτικό του τζετ-Πληροφορίες ότι βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη

  Συνεχίζεται το  θρίλερ  σχετικά με το πού βρίσκεται το ιδιωτικό τζετ του  Ρόμαν Αμπράμοβιτς,  αλλά και ο ίδιος ο ζάμπλουτος Ρώσος ολιγάρχης.

 


Συνεχίζεται το θρίλερ σχετικά με το πού βρίσκεται το ιδιωτικό τζετ του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, αλλά και ο ίδιος ο ζάμπλουτος Ρώσος ολιγάρχης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πολυτελές ιδιωτικό τζετ του ιδιοκτήτη της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι, αξίας 65 εκατομμυρίων δολαρίων, φαίνεται ότι πέταξε από τη Μόσχα στο Ισραήλ και στη συνέχεια στην Κωνσταντινούπολη, μετά το πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων του από τις βρετανικές κυρώσεις.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο παρακολούθησης πτήσεων Flightradar24, το αεροπλάνο του Αμπράμοβιτς έκανε το σύντομο ταξίδι από το Τελ Αβίβ διασχίζοντας τη Μεσόγειο Θάλασσα νωρίτερα τη Δευτέρα.

Κατά την ίδια πηγή, η πτήση της Δευτέρας (14/3) προς την Τουρκία έρχεται μια ημέρα μετά την απογείωση του αεροσκάφους Gulfstream G650ER από τη Μόσχα το απόγευμα της Κυριακής (13/3) και την προσγείωσή του στο Τελ Αβίβ το βράδυ της ίδιας μέρας.

Το Reuters ανέφερε ότι το αεροσκάφος αναχώρησε από το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ.

Η πτήση προς Κωνσταντινούπολη διήρκεσε λίγο λιγότερο από δύο ώρες, ενώ η πτήση προς Τελ Αβίβ διήρκεσε 5 1/2 ώρες, ενώ δεν είναι ακόμα γνωστό εάν ο Αμπράμοβιτς επέβαινε στο αεροσκάφος.

Κυρώσεις του Ηνωμένου Βασιλείου σε Ρώσους ολιγάρχες

Ο Αμπράμοβιτς ήταν μεταξύ των επτά Ρώσων ολιγαρχών στους οποίους το Ηνωμένο Βασίλειο επέβαλε κυρώσεις την περασμένη Πέμπτη, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων και η απαγόρευση συναλλαγών με τη χώρα.

Ο Αμπράμοβιτς, ο οποίος ανακοίνωσε νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι θα πουλήσει τον αγγλικό ποδοσφαιρικό σύλλογο Τσέλσι, έχει εκτιμώμενη καθαρή περιουσία 13,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Bloomberg’s Billionaires Index.

Η «θέση» του Ισραήλ

Ο ίδιος φέρεται να έλαβε την ισραηλινή υπηκοότητα το 2018, όταν αντιμετώπισε καθυστερήσεις στην ανανέωση της βίζας του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Times of Israel, το τελευταίο δεκαπενθήμερο, τουλάχιστον 14 ιδιωτικά αεροσκάφη από τη Ρωσία λέγεται ότι προσγειώθηκαν στο Ισραήλ, η κυβέρνηση του οποίου δεν έχει επιβάλει κυρώσεις σε κανέναν Ρώσο ολιγάρχη, ωστόσο, η ισραηλινή κυβέρνηση διεμήνυσε ότι η Ρωσία δεν θα μπορέσει να παρακάμψει τις κυρώσεις μέσω του Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια