GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Π. Πόλη: Απορριμματοφόρο «σκάλωσε» για ώρα στο Σαμακώβ

  Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Παρασκευής, 25ης Μαρτίου, στην Ξάνθη στην περιοχή του Σαμακώβ όταν ένα απορριμματοφόρο «σκάλωσε» και φυσ...

 


Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Παρασκευής, 25ης Μαρτίου, στην Ξάνθη στην περιοχή του Σαμακώβ όταν ένα απορριμματοφόρο «σκάλωσε» και φυσικά ευτυχώς που δεν μιλάμε για Πυροσβεστικό όχημα!!!

Το όχημα πραγματοποιούσε το καθιερωμένο δρομολόγιο του στην περιοχή όταν βρέθηκε σε ένα σημείο από το οποίο δεν μπορούσε να διέλθει μιας και υπήρχαν παρκαρισμένα οχήματα που κάλυπταν μέρος του δρόμου.

Μάταια ο οδηγός του οχήματος προσπαθούσε για αρκετή ώρα να ξεμπλοκάρει το απορριμματοφόρο, ενώ παράλληλα οι υπάλληλοι προσπαθούσαν να βρουν τον ιδιοκτήτη του οχήματος που εμπόδιζε περισσότερο τη διέλευση του σκουπιδιάρικου.

Μετά και την κινητοποίηση των γειτόνων μετακινήθηκε τελικά ένα εκ των σταθμευμένων οχημάτων και το απορριμματοφόρο κατάφερε να συνεχίσει το δρομολόγιο του.

Μάλιστα, κάτοικοι της περιοχής κατήγγειλαν στο fb πως “πρόκειται για ένα σημείο μέσα στον συνοικισμό όπου καταγράφονται αντίστοιχα παρκαρίσματα, με αποτέλεσμα να μην επιτρέπεται η ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων. Ακόμη κι αν πρόκειται για απορριμματοφόρο ή και ασθενοφόρο! :

Ο συνοικισμός του Σαμακώβ άλλωστε, όπως και η Παλιά Πόλη, χαρακτηρίζεται από μικρούς και στενούς δρόμους και κάθε εμπόδιο αποτελεί κίνδυνο σε περίπτωση διέλευσης Πυροσβεστικών οχημάτων ή ενός ασθενοφόρου η και των αστυνομικών οχημάτων σε περίπτωση που θα αναζητούσε κάποιον διαρρήκτη η διακινητή ναρκωτικών!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια