GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Γεωργία Μπίκα: Ολοκληρώθηκε η κύρια ανάκριση-Στην Εισαγγελία ο φάκελος

  Ολοκληρώθηκε η κύρια ανάκριση για την υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο της Θεσ...

 


Ολοκληρώθηκε η κύρια ανάκριση για την υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Αναλυτικότερα, η 5η τακτική Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε την έρευνά της και ο δικαστικός φάκελος αναμένεται να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία, που θα υποβάλει πρόταση προς το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο.

Στη συνέχεια, οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης θα αποφανθούν για την παραπομπή της υπόθεσης στο ακροατήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, τις τελευταίες μέρες κλήθηκε να καταθέσει καθηγητής τοξικολογίας του ΑΠΘ και πραγματογνώμονας για την υπόθεση, ο οποίος έδωσε διευκρινήσεις για το περιεχόμενο των εργαστηριακών εξετάσεων που διενεργήθηκε τόσο στο Πανεπιστήμιο όσο και στο εξειδικευμένο εργαστήριο του Πανεπιστημίου της Βέρνης.

Όπως έγινε γνωστό, οι εν λόγω εξετάσεις, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, φέρεται πως ήταν αρνητικές σε ναρκωτικές ουσίες, ενώ ελάχιστη ήταν η ποσότητα αλκοόλης που ανιχνεύθηκε στα εξετασθέντα δείγματα ούρων.

Παράλληλα, στην ίδια δικογραφία περιλήφθηκε έκθεση παρατηρήσεων επί του πορίσματος, την οποία συνέταξε τεχνικός σύμβουλος για λογαριασμό της 24χρονης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, από την πλευρά της καταγγέλλουσας δεν υποβλήθηκε αίτημα για διενέργεια εξειδικευμένων εξετάσεων στο τριχωτό της κεφαλής.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την υπόθεση κατηγορείται ένας 27χρονος, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση της παθούσας, κατηγορία που ο ίδιος αρνείται, και μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια