GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πολίτης έστειλε επιστολή στην Ρωσική Πρεσβεία για να πει ότι… διαφωνεί με την ελληνική κυβέρνηση στο ουκρανικό ζήτημα

  Ο Ανδρέας Μπαρδάκης έχει ισχυρή διαδικτυακή παρουσία, ως ακτιβιστής για τα δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρίες στην Ελλάδα, ενώ μετά και τη...

 


Ο Ανδρέας Μπαρδάκης έχει ισχυρή διαδικτυακή παρουσία, ως ακτιβιστής για τα δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρίες στην Ελλάδα, ενώ μετά και την έλευση του κορωνοϊού, ανέπτυξε δράση και κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου.

Ανάμεσα στα άλλα, απέστειλε και επιστολή στη Ρωσική Πρεσβεία στην Ελλάδα για να δηλώσει την αντίθεσή του με την απόφαση του Έλληνα πρωθυπουργού για αποστολή όπλων στην Ουκρανία, που βρίσκεται σε πόλεμο με την Ρωσία…

  • Γράφει ο κος Μπαρδάκης στην επιστολή του:
  • Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

——————————————–

Προς ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  • Διεύθυνση: 28, Ν.Λύτρα Π.Ψυχικό, 154 52 Αθήνα,
  • Τηλ.: +30 210.672.52.35, +30 210.672.61.30
  • E-mail: embraf@otenet.gr
  • Υπόψη Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα κ. Αντρέι Μάσλοβ.
  • Υπόψη Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, κ. Βλαντίμιρ Πούτιν.

ΘΕΜΑ: «Δήλωση διαφωνίας και αποποίησης πολιτικής ευθύνης όσον αφορά τη μονομερή απόφαση της ελληνικής Κυβέρνησης να στείλει αμυντικό/πολεμικό εξοπλισμό στην Ουκρανία»

Αξιότιμοι κύριοι,

ως ενεργός πολίτης του ελληνικού κράτους κι ενώπιον του ελληνικού λαού, δηλώνω ότι δεν συμφωνώ με την αποστολή αμυντικού/πολεμικού εξοπλισμού στην Ουκρανία κι ότι η ελληνική Κυβέρνηση δεν με εκπροσωπεί αφού απέχοντας συνειδητά από τις εκλογές δεν τη νομιμοποίησα ποτέ.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε μονομερώς από τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ αντί να παρθεί από τον λαό, από τη Βουλή και από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ), όπως αρμόζει σε μια πραγματική Δημοκρατία.

Κατόπιν τούτου,

παρακαλείσθε, στην περίπτωση που αναζητηθούν πολιτικές ευθύνες, να μην ληφθεί υπόψη ο ελληνικός λαός καθώς δεν ερωτήθηκε από την Κυβέρνηση.

Με σεβασμό,

  • Ανδρέας Μπαρδάκης,
  • ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρίες (ΑμεΑ).

Υ.Γ. Παρακαλώ πολύ, όπως με ενημερώσετε άμεσα για τον αρ. πρωτοκόλλου που θα λάβει από την υπηρεσία σας το παρόν έγγραφο, ως εισερχόμενο μήνυμα, το οποίο έχει βεβαιωθεί ψηφιακά στην Ενιαία Ψηφιακή Πύλη της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr).

«Χαμός» στο Facebook της Ρωσικής Πρεσβείας στην Ελλάδα 

Εν τω μεταξύ, στη σελίδα που διατηρεί η Ρωσική Πρεσβεία της Ελλάδας στο Facebook όλο και πληθαίνουν τα σχόλια Ελλήνων/ίδων χρηστών του Μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης, που δηλώνουν με «σχόλια» την αντίθεσή τους στους χειρισμούς που κάνει η ελληνική κυβέρνηση στην ρωσο-ουκρανική κρίση και δηλώνουν την συμπαράστασή τους στην ρωσική κυβέρνηση και τον ρωσικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια