GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εφιαλτικό Σαββατοκύριακο για δεκάδες Ξανθιώτες.

Η σπείρα συνέχισε ανενόχλητη να σπάει τα τζάμια των αυτοκινήτων και να αφαιρεί μικροπράγματα και κέρματα μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας, ε...


Η σπείρα συνέχισε ανενόχλητη να σπάει τα τζάμια των αυτοκινήτων και να αφαιρεί μικροπράγματα και κέρματα μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας και συνελήφθησαν. Αναστατωμένοι οι Πολίτες σκέφτονται να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους, αν η δικαιοσύνη δεν λειτουργήσει σωστά οδηγώντας τους δράστες στη φυλακή ή σε αναμορφωτήρια αν πρόκειται για ανήλικους

Εφιαλτικό ήταν το Σαββατοκύριακο για δεκάδες Ξανθιώτες, μιας και η σπείρα που ρημάζει αυτοκίνητα σπάζοντας τα παράθυρα για να κλέψει μικροαντικείμενα και κέρματα, λειτούργησε ανενόχλητη σπάζοντας τα τζάμια από περίπου 20 αυτοκίνητα κάθε βράδυ.

Αν οι καταγγελίες που έφτασαν στα χέρια μας είναι ακριβείς, τότε μιλάμε για 60 περίπου οχήματα που δέχθηκαν επίθεση από την Παρασκευή τα ξημερώματα μέχρι και το πρωί της Δευτέρας και ειλικρινά αναρωτιόμαστε ως πότε θα υπομένουμε αυτήν την κατάσταση.

Οι πολίτες σκέφτονται πολύ σοβαρά να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους. Αφού η κατάσταση αυτή τους οδηγεί σε απίστευτη ταλαιπωρία την οποία σίγουρα δεν είναι προετοιμασμένοι να υποστούν. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, νωρίς το πρωί της Δευτέρας οι δράστες έπεσαν στη «φάκα» της Αστυνομίας και συνελήφθησαν, ενώ αναμένεται να περάσουν την πόρτα της Εισαγγελίας. Στο σημείο αυτό αξίζει ν’ αναφέρουμε, ότι πολλές περιπτώσεις μικροεγκληματικότητας καταλήγουν στην πόρτα της δικαιοσύνης, όμως σε περιπτώσεις όπου οι δράστες είναι ανήλικοι διαπιστώνεται μία ανεκτικότητα του νόμου, με αποτέλεσμα να αφήνονται ελεύθεροι και να συνεχίζουν ανενόχλητοι το «έργο» τους ρημάζοντας τις περιουσίες του κοσμάκη.

Αν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι η σπείρα αυτή αποτελείται από πέντε άτομα τα οποία είναι ανήλικα, καλό θα είναι η δικαιοσύνη να λειτουργήσει αυστηρά και να τους στείλει σε ανάλογα ιδρύματα μήπως και γλιτώσουν οι Ξανθιώτες απ’ τη συνεχιζόμενη καταστροφή της περιουσίας τους και την ταλαιπωρία την οποία υφίστανται.

Δεν υπάρχουν σχόλια