GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Όχι στον πόλεμο» από τους μαθητές του Ειδικού Σχολείου Ξάνθης και του Γυμνασίου Τοξοτών

  Το δικό τους μήνυμα υπέρ της ειρήνης και κατά των πολεμικών συρράξεων στέλνουν οι μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσ...

 


Το δικό τους μήνυμα υπέρ της ειρήνης και κατά των πολεμικών συρράξεων στέλνουν οι μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ξάνθης και του Γυμνασίου της Γενισέας, που ένωσαν τα χέρια τους και τη φωνή τους λέγοντας «Ναι στην Ειρήνη, Όχι στον Πόλεμο». 

  Οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Ξάνθης συμμετείχαν με ενθουσιασμό στη δράση, ενώ πρόκειται για ένα ακόμη ισχυρό μήνυμα κατά του πολέμου που έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία που στέλνουν μαθητές της περιοχής. 

  Το δικό τους μήνυμα κατά των στρατιωτικών εχθροπραξιών επί Ουκρανικού εδάφους στέλνουν και μαθητές-τριες του Γυμνασίου Τοξοτών, οι οποίοι τάσσονται κατά του πολέμου και ζητούν την ειρήνη.


«Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου Τοξοτών με την παρότρυνση του καθηγητή τους κ. Μαρινάκη Ευάγγελου και της καθηγήτριάς τους κ. Βασιλειάδου Βάσως, θέλησαν να δώσουν το δικό τους μήνυμα. Μπράβο στους μαθητές και στις μαθήτριές μας» σημειώνει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια