GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δίκη Τοπαλούδη: Νέα διακοπή λόγω κορωνοϊού-Έντονη αντίδραση της μητέρας

Δεύτερη κατά σειρά διακοπή παίρνει η δίκη για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, λόγω νόσησης με κορωνοϊό ενός εκ των τακτικών ενόρκω...


Δεύτερη κατά σειρά διακοπή παίρνει η δίκη για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, λόγω νόσησης με κορωνοϊό ενός εκ των τακτικών ενόρκων της έδρας και του δικηγόρου του κατηγορούμενου από την Αλβανία.

Στο άκουσμα της νέας διακοπής, η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας αντέδρασε εντόνως με φωνές, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα συναισθήματά της, βλέποντας πως η δίκη παρατείνεται διαρκώς.

«Μπράβο σε όλους κι εκεί ψηλά που κάθεστε στα έδρανα. Ντροπή! Ντροπή!» φώναξε η Κούλα Αρμουτίδου, μόλις άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλευρό της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη βρέθηκε η Άννα Ψαράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στη Φολέγανδρο, αλλά και η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς, η οποία δολοφονήθηκε, το 2019, στη Μυτιλήνη από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Μάλιστα, η κα.Κρεμαστιώτη εξεμάνη, ακούγοντας την εισαγγελέα να προτείνει διακοπή της δίκης, με την εισαγγελέα να της απαντά «τι θέλετε δηλαδή! Να τους φέρουμε εδώ με κόβιντ;».

«Δε μπορώ να βλέπω τους δολοφόνους του παιδιού μου στο ίδιο ύψος με τους δικαστές. Εγώ η μάνα της δολοφονημένης Ελένης», η μητέρα της Ελένης Τοπαλουδη, βλέποντας τον Ροδίτη κατηγορούμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια