GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πλεύρης: Εκτός ΕΣΥ οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί

  Την πρόθεση της κυβέρνησης να θέσει εκτός Εθνικού Συστήματος Υγείας τους υγεινομικούς που αρνούνται να εμβολιαστούν ανακοίνωσε από το βήμα...

 


Την πρόθεση της κυβέρνησης να θέσει εκτός Εθνικού Συστήματος Υγείας τους υγεινομικούς που αρνούνται να εμβολιαστούν ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

«Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί ούτε θα επιστρέψουν στην εργασία, ούτε θα πάρουν αναλογικά χρήματα, ούτε θα τους αναγνωριστεί συντάξιμος χρόνος. Κάποιος ο οποίος αρνείται την επιστήμη, το lege artis, τους κανόνες της επιστήμης δεν μπορεί να παρέχει υπηρεσίες υγείας στο Δημόσιο. Αρνούμενος την επιστήμη του δεν θα εκβιάζει την Πολιτεία», υπογράμμισε ο κ. Πλεύρης.

Επιπλέον, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του Γιώργου Λαμπρούλη από το ΚΚΕ, είπε ότι το Υπουργείο Υγείας επεξεργάζεται διάταξη που θα προβλέπει είτε την παράταση της αναστολής εργασίας και μετά τις 31 Μαρτίου, είτε θα περιλαμβάνει την ρητή πρόβλεψη ότι ο εμβολιασμός θα αποτελεί τυπικό προσόν για να παρέχει κάποιος τις υπηρεσίες του στο ΕΣΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια