GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΠΟΖΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΟ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ... ΛΑΚΟΥΒΕ ΣΤΗ ΠΟΛΗΣ!

  Σωστές οι παρατηρήσεις συμπολιτών μας  για τα λάθη που έχουν γίνει στην οδό Δράμας αλλά και για τις... λακκούβες στην πόλη μας και ιδού αυ...

 

Σωστές οι παρατηρήσεις συμπολιτών μας  για τα λάθη που έχουν γίνει στην οδό Δράμας αλλά και για τις... λακκούβες στην πόλη μας και ιδού αυτούσιες οι αναρτήσεις και τα σχόλιά τους, μπας και τα διαβάσει και κάποιος αρμόδιος, προκειμένου να δώσει λύσεις!

  • «Αναστάσιος Μποζίδης:
  • Χαίρετε! Καλό μήνα με υγεία και άμεση κατάπαυση κάθε πολέμου και κάθε αρρώστιας.

Η οδός Δράμας, είναι ένας από τους κεντρικούς οδικούς άξονες της Ξάνθης, ξεκινάει μπροστά από "Φίλιππος Αμοιρίδης" και καταλήγει στην 28ης Οκτωβρίου. Οι περισσότεροι το γνωρίζουμε αυτό άλλωστε. Όμως, η κακή χάραξη στο τέλος της (στα φανάρια της 28ης Οκτωβρίου δηλαδή) που οδηγεί και στο Νοσοκομείο μας συν τοις άλλοις, είναι λάθος κατά την άποψη εμού, και πολλών ακόμη οδηγών οχημάτων, διότι στο τέλος στενεύει επικίνδυνα, δίνοντας και μια άχρηστη για τους περισσότερους έξοδο προς το κέντρο της πόλης.

Για να αποφύγουμε ατυχήματα λοιπόν, καλό θα ήταν να φροντίσουν οι αρμόδιοι να επαναχαράξουν αυτό το σημείο καλύτερα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι, ένας εκ των οποίων η κατάργηση της νησίδας με το φανάρι στο κέντρο, αλλά και η  σαφέστερη δρομολόγηση των οχημάτων. Αν σταματήσει ένα όχημα πριν την τελευταία στροφή, όλα τα υπόλοιπα μπλοκάρουν από πίσω αφού και με τα παρκαρισμένα οχήματα δεξιά και αριστερά του δρόμου, δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής κανενός. Εύχομαι να μην είναι ασθενοφόρο, πυροσβεστικό, η αστυνομικό το όχημα που θα θέλει να περάσει υπό αυτές τις συνθήκες... Τα σέβη μου!»

Efstratios Grammenis... Η έξοδος προς το κέντρο της πόλης μια χαρά είναι που είναι. Το λάθος είναι ότι η νησίδα είναι πολύ φαρδιά και δυστυχώς όσοι στρίβουν αριστερά προς Καβάλα, για κάποιον χαζό λόγο ανοίγονται ελαφρώς δεξιά λες και οδηγούν επικαθήμενα.

Για τον ίδιο χαζό λόγο οι περισσότεροι που θέλουν να περάσουν απέναντι δεν είναι αρκούντως δεξιά κι ενίοτε φεύγουν ελαφρώς αριστερά.

Αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι έχουμε χειρότερους δρόμους και από το βομβαρδισμένο Χάρκοβο και ότι οι περισσότεροι δεν κάνουν χρήση των φλας.

Stamatis Epoimenidis

  • Εδώ δεν έχουμε παπούτσια τα θέλουμε και λουστριν....
  • Φίλε μου όλη η πόλη είναι μια λακκούβα, τί ζητάς εσύ....;
  • Κώστας χατζημωυσιαδης Stamatis Epoimenidis σωστός».

Δεν υπάρχουν σχόλια