GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΜΕΤΕ!!! Πρώτος «διδάξας» ο Τσέπελης, «βεβήλωσε» το παλιό νεκροταφείο της Π. Πόλης

Διαβάστε την ερώτηση που είχε καταθέσει στις 2 Μαΐου 2011 ο τότε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μάνταντζη Τσετίν κατά του Τσέπελη για την προσβολή των ...

Διαβάστε την ερώτηση που είχε καταθέσει στις 2 Μαΐου 2011 ο τότε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μάνταντζη Τσετίν κατά του Τσέπελη για την προσβολή των νεκρών, όταν έβαλε τις… μπουλντόζες!!!

ΜΑΧΗΤΗΣ 7/5/2011

ΤΣΕΤΙΝ ΜΑΝΤΑΤΖΗ: Ντροπή σου, Δήμαρχε Ξάνθης...


ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΣΤΟ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Π. ΠΟΛΗΣ -ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ!

ΕΠΕΙΔΗ πράγματι «περίσσεψε» η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ στις μέρες μας και ειδικά μετά τον «ντόρο» που ξεσήκωσε ο «ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΣ» Ξάνθης Αμέτ Μετέ με τα νέα … «παπαγαλάκια» του, υπενθυμίζοντας «ακονίζοντας» την Μνήμη όλων και πρωτίστως βεβαίως των… πληρωμένων με απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ μελών της ομάδας διοίκησης Δήμου Ξάνθης ότι… ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ δυστυχώς και στο θέμα με την «βεβήλωση» παλιών μουσουλμανικών νεκροταφείων στη πόλη της Ξάνθης αυτή τη φορά, είναι ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέελης όταν «επί Δημαρχίας Στυλιανίδη με την ιδιότητα του τότε Προέδρου της ΔΕΥΑΞ τέλη Απριλίου με αρχές Μαίου 2011!!!

Την περίοδο λοιπόν εκείνη  ο πρώην βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Μάντατζη Τσετίν, κατέθεσε σχετική ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων, την οποία δημοσιοποίησε μάλιστα και στα τοπικά ΜΜΕ και την δημοσίευσε και ο «ΜΑΧΗΤΗΣ», την οποία ΑΦΙΕΡΩΝΩ σε όλους τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ που ξαφνικά…ευαισθητοποιήθηκαν και ζητούν την κεφαλή  επί πίνακι του Δημάρχου Αβδήρων Γιώργο Τσιγιρίδη!!!

Αναφέρομαι στο παλιό μουσουλμανικό νεκροταφείο στην οδό Τέρμα Υδραγωγείου στην Π. Πόλη, με μια διαφορά!!!


Τότε λοιπόν ο ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΣ Ξάνθης Αμέτ Μετέ, ΚΑΛΥΨΕ πλήρως τον Τσέπελη και δεν είπε λέξη για την ΒΕΒΗΛΩΣΗ του συγκεκριμένου νεκροταφείο, γιατί δεν τα πήγαινε καλά τόσο με τον βουλευτή Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Μάντατζη Τσετίν όσο και με τον βουλευτή Ροδόπη Αχμέτ Ιλχάν, που του ζητούσαν να ασχοληθεί με τα…ιεροδιδασκαλικά του καθήκοντα!!!

Μάλιστα ο Μάντατζη την περίοδο εκείνη είδε επιτεθεί και στον πρώην δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη αλλά και τον…Μπεκτές που «κάλυψε» την «βεβήλωση» των παλιών νεκροταφείων στη Π. Πόλη.

 Απευθυνόμενος μάλιστα στον πρώην Δήμαρχο Λάκη Στυλιανίδη του είχε πει από την εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Πάνου Παπαδόπουλου,  «πρώτος θα έπρεπε να είχε νοιώσει γι’ αυτό που έγινε ντροπή, ο Δήμαρχος Ξάνθης»!!!

Μάλιστα  Μάντατζη Τσετίν σχολιάζοντας την «Ιερή πέτρα» (μουσαλά) που βρίσκεται μέσα στο δρόμο και σε κοινόχρηστο χώρο μιλώντας στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» κάλεσε τους υπεύθυνους της ΔΕΥΑΞ (Τσέπελη - Μπεκτές), να βάλουν το σκαπτικό μηχάνημα και να την… γκρεμίσουν!!!

(ΜΑΧΗΤΗΣ 7/5/2011)

ΙΔΟΥ ΥΠΟΚΡΙΤΗ «ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ» ΞΑΝΘΗΣ ΑΜΕΤ ΜΕΤΕ ΟΛΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑΤΖΗ ΤΣΕΤΙΝ ΣΣΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ Π. ΠΟΛΗ!!!


Ξάνθη 2/5/2011

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τους Υπουργούς:

• Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης,

• Πολιτισμού και Τουρισμού,

• Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

ΘΕΜΑ: ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΣΤΟ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ.

Κύριοι Υπουργοί,

Ο Δήμος Ξάνθης προχώρησε σε μια επαίσχυντη και ιερόσυλη πράξη που προσβάλει ζώντες και νεκρούς, θίγει το θρησκευτικό αίσθημα της μειονότητας και εκθέτει την Πολιτεία.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Ξάνθης προχώρησε πρόσφατα σε εργασίες εκσκαφής στο τέρμα της οδού Υδραγωγείου στην παλιά πόλη της Ξάνθης προκειμένου να κατασκευαστεί δεξαμενή της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ξάνθης (ΔΕΥΑΞ).

Τα μηχανήματα της ΔΕΥΑΞ, ωστόσο, προχώρησαν σε εκσκαφή σε βακουφικό οικόπεδο, όπου υπήρχε παλαιότερα μειονοτικό νεκροταφείο. Το αποτέλεσμα ήταν τα μηχανήματα του Δήμου σκάβοντας, να φέρνουν στην επιφάνεια τα οστά των αποθανόντων προγόνων μας και να βεβηλώνονται οι τάφοι.

Παρά το ότι ήταν σε γνώσει των αρμοδίων και παρά τις άμεσες, συνεχείς και σε όλους τους τόνους διαμαρτυρίες μας προς όλες τις κατευθύνσεις, η εκσκαφή δεν σταμάτησε. Αντίθετα, οι ευθύνες για την άδεια εκσκαφής έγιναν μπαλάκι μεταξύ ΔΕΥΑΞ και Δασαρχείου.

Την ίδια στιγμή οι κάτοικοι της Παλαιάς Πόλης της Ξάνθης υπέβαλαν αίτηση με την οποία ζητούσαν να ληφθούν ασφαλιστικά μέτρα για την προσωρινή ρύθμιση της κατάστασης. Το δικαστήριο, ωστόσο, αντί αυτού ανέβαλε την κρίση του επί της προσωρινής διαταγής για την επόμενη μέρα αφήνοντας να συνεχίζουν την βεβήλωση Όταν ήρθε η ημέρα της εξέτασης του αιτήματος αντί, έστω και τότε να σταματήσουν αυτό το γεγονός, απέρριψαν το αίτημα περί προσωρινής διαταγής, παρέχοντας εν λευκώ την άδεια στην ΔΕΥΑΞ να καταστρέφει το νεκροταφείο των προγόνων μας.

Επειδή, η βεβήλωση του νεκροταφείου έχει προκαλέσει το κοινό αίσθημα της μειονότητας,

Επειδή βεβηλώνονται οι τάφοι και προσβάλλονται οι νεκροί,

Επειδή, η ελληνική Πολιτεία εκτίθεται από τις μεμονωμένες πράξεις εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης,

Ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί:

1. Πότε και με ποιόν τρόπο προτίθεστε να προχωρήσετε στην αποκατάσταση του χώρου, όπου έγινε η εκσκαφή και η σύληση των τάφων;

2. Δικαιούνται οι δικαστικές αρχές, εν ονόματι της δικαστικής ανεξαρτησίας τους, και όταν ενεργούν αντί της διοικήσεως όπως είναι η προσωρινή διαταγή, να επιτρέπουν στους ΟΤΑ και στους οργανισμούς τους να προβαίνουν ακόμη και σε τέτοιου είδους ενέργειες, και να προσβάλλουν τα όσια και τα ιερά;

Αθήνα, 2 Μαΐου 2011

Ο ερωτών βουλευτής

  • ΜΑΝΤΑΤΖΗ ΤΣΕΤΙΝ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια