GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δείτε φωτογραφίες σε τι κατάσταση ήταν το οικόπεδο στον Πετεινό

Που σήμερα κάποιοι ανακάλυψαν και σε τι κατάσταση είναι σήμερα μετά τον καθαρισμό και βγάλτε συμπεράσματα, για το ενδιαφέρον όλων αυτών που ...

Που σήμερα κάποιοι ανακάλυψαν και σε τι κατάσταση είναι σήμερα μετά τον καθαρισμό και βγάλτε συμπεράσματα, για το ενδιαφέρον όλων αυτών που δημιούργησαν το θέμα…

Πριν
Δημοσιεύουμε σήμερα δύο φωτογραφίες από την κατάσταση στην οποία ήταν το οικόπεδο στον Πετεινό πριν να καθαριστεί και φωτογραφίες από το πως είναι σήμερα, ζητώντας από όλους εσάς να κρίνετε και να βγάλετε τα συμπεράσματα για το αν τελικά όλοι αυτοί που δημιούργησαν το θέμα, ενδιαφέρονταν για το καλό ή όχι.


Πριν

Δείτε και πείτε μας, αν μπορούσε κάποιος να επισκεφθεί το Μουσουλμανικό Νεκροταφείο τότε και αν θα μπορούσε να το επισκεφθεί σήμερα μετά τις εργασίες καθαρισμού.


Τώρα


Τώρα

Πώς είναι δυνατόν κάποιοι που ενδιαφέρονται για τα του Δήμου Αβδήρων, να εκθέτουν με διαστρέβλωση της αλήθειας τη χώρα και τον Δήμο, τη στιγμή που τόσα χρόνια δεν έβγαλαν την παραμικρή μιλιά για την εικόνα ζούγκλας στην οποία παραπέμπουν οι φωτογραφίες του οικοπέδου σε προ καθαρισμού εποχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια