GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χιλιάδες ευρώ ξόδεψε και φέτος το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης για πυροτεχνήματα...με βροχή, ενώ δεν έγινε Καρναβάλι!!!

ΗΛΙΑΣ ΑΣΚΑΡΙΔΗΣ: ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ... «ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ» ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ... ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ!


ΗΛΙΑΣ ΑΣΚΑΡΙΔΗΣ: ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ... «ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ» ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ... ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ!

Όσοι βρίσκονται μέσα στο κέντρο Πολιτισμού (και πρώην διοικούντες αλλά και εργαζόμενοι...), είναι ηλίου φαεινότερο για ποιο λόγο ξοδεύει άσκοπα χιλιάδες ευρώ ο Πρόεδρος Ηλίας Ασκαρίδης για...  πυροτεχνήματα!!! Καθότι στο συγκεκριμένο είδος –το οποίο είναι αναλώσιμο- ούτε να ελεγχθεί  μπορεί αλλά και παράλληλα μπορεί να «ξοδεύει» χιλιάδες ευρώ (τα ίδια κόλπα βέβαια έκαναν και οι προκάτοχοί του στα καρναβάλια και τις γιορτές Π. Πόλης Τσέπελης, Φανουράκης και Λύρατζης...) και να μην μπορεί κανείς να ελέγξει τα... έξοδά του!!!

Έτσι λοιπόν απορώ γιατί τόσες αντιδράσεις στο fb για το άσκοπο «ξόδεμα» χιλιάδων ευρώ αυτές τις μέρες σε πυροτεχνήματα, χωρίς λόγω και χωρίς στην ουσία να ‘χουμε καρναβάλι!!!

Και για να λέμε τα πράγματα πιο καθαρά...!

Ο Ηλίας Λσκαρίδης μπορεί να μην έχει τις υψηλές αντιμισθίες των άλλων , ωστόσο διαχειρίζεται στην ουσία ένα... «γωνία - φιλέτο» μαγαζί εκατομμυρίων κι όχι χιλιάδων ευρώ και με  τις... «συμβουλές» των παλιότερων αλλά και των υπαλλήλων, μπήκε για τα καλά στα «κόλπα» όπως λέει κι ο λαός!!!

Όσο περισσότερα ξοδεύει τόσο, τόσο περισσότερα «κερδίζει» και ο ίδιος όπως λένε οι γνωρίζοντες με βάση και τις υπερτιμολογήσεις καλλιτεχνών αλλά και με τις προμήθειες και τον ήχο...!

Και γι’ αυτό και τα... πυροτεχνήματα και φέτος ήταν φουλ και ξοδεύτηκαν χιλιάδες ευρώ, χωρίς καν να έχουμε καν καρναβάλι και μάλιστα χωρίς... κόσμο αφού έβρεχε φέτος ακόμη και στο κάψιμο του τζάρου!!!

(σ.σ. Αλήθεια κύριε Ηλία Ασκαράιδη θα μας πείτε πόσες χιλιάδες ευρώ πλήρωσαν μόνο για πυροτεχνήματα οι δημότες στο φετινό καρναβάλι; Και μάλιστα πυροτεχνήματα... ΥΠΟ ΒΡΟΧΗ!!! Να ‘χαμε να ξοδεύαμε δηλαδή χιλιάδες ευρώ στην υγεία των κορόιδων...! Περιμένουμε με αγωνία.... Μια και στην ουσία η αντιπολίτευση είναι τελείως ανύπαρκτη στο Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού όπου κάποτε υπήρχε και μια Χαριτωνίδου ή ένας Λύρατζης που διαφωνούσαν... Τώρα το απόλυτο τίποτα!).

Δεν υπάρχουν σχόλια