GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σαχτάρ προς Ρώσους ποδοσφαιριστές: «Φοβάστε να μιλήσετε, είστε όλοι συνένοχοι»

  Ο εκτελεστικός διευθυντής της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Σεργκέι Πάλκιν,  τα έβαλε με τους Ρώσους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν τοποθετηθεί για τον π...

 


Ο εκτελεστικός διευθυντής της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Σεργκέι Πάλκιν, τα έβαλε με τους Ρώσους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν τοποθετηθεί για τον πόλεμο στην Ουκρανία και τους χαρακτήρισε συνυπεύθυνους και συνένοχους για τις εχθροπραξίες!

Ο CEO της ομάδας από το Ντόνετσκ είχε αναφέρει πως η μεγαλύτερη νίκη του θα είναι το stop του πολέμου κι όχι οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα της ομάδας του στο γήπεδο.

Τώρα, τα βάζει και με τους Ρώσους ποδοσφαιριστές που έχουν αποφύγει να τοποθετηθούν για τις εχθροπραξίες του Πούτιν, λέγοντας:

«Είστε συνένοχοι και συνυπεύθυνοι για όλο αυτό που γίνεται. Φοβάστε να μιλήσετε για τον πόλεμο. Η Ρωσία έχει μετατραπεί σε μια χώρα τρομοκρατών και δειλών που δεν μιλούν ανοιχτά για τον Πρόεδρό τους. Ο κόσμος όλος παρακολουθεί τι γίνεται και βλέπει και την απάθειά σας. Όλοι περιμένουν να ενεργήσετε κι εσείς για να σταματήσει όλο αυτό. Ένας δικός μας υπάλληλος σκοτώθηκε χθες. Ένας προπονητής. Ένας πατέρας μικρού παιδιού. 

Η Ρωσία σκοτώνει τους Ουκρανούς! Κάν’τε κάτι να σταματήσει όλο αυτό! Μην είστε απαθείς και σιωπηλοί, μιλήστε», έγραψε μεταξύ άλλων στα social media.

Δεν υπάρχουν σχόλια