GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τέλος περιόδου εκπτώσεων. «Ήταν στραβό το κλήμα

  Ανάμεικτα τα συναισθήματα της αγοράς αυτές τις ημέρες, καθώς αναζητείται το τελικό αποτέλεσμα της περιόδου των εκπτώσεων, εν μέσω κρίσης α...

 


Ανάμεικτα τα συναισθήματα της αγοράς αυτές τις ημέρες, καθώς αναζητείται το τελικό αποτέλεσμα της περιόδου των εκπτώσεων, εν μέσω κρίσης ακρίβειας και πολέμου.

  Φέτος οι εκπτώσεις μπορεί να ξεκίνησαν με αισιοδοξία, όμως ο κόσμος γρήγορα μαζεύτηκε και η οικονομική κίνηση στην αγορά δεν ήταν και τόσο ενθαρρυντική για τη συνέχεια.

  Μέχρι τις τελευταίες ημέρες, υπήρχε η ελπίδα που πεθαίνει τελευταία, πως κάτι θα άλλαζε, όμως η κατάσταση με την ακρίβεια σε θέματα ενέργειας, που έφερε αλυσιδωτά και αυξήσεις στα ράφια των μάρκετ, στέρησαν ένα μεγάλο μέρος χρημάτων από την αγορά, αφού οι καταναλωτές ανασκουμπώθηκαν και συγκράτησαν τις αγορές τους στα απολύτως αναγκαία.

  Με τα έξοδα να αυξάνονται καθημερινά, οι επαγγελματίες αντιλαμβάνονται πως το επόμενο διάστημα θα είναι ακόμη πιο δύσκολο και περιμένουν με αγωνία να δουν το αν θα υπάρξουν κάποιες διορθωτικές κινήσεις από πλευράς κράτους, τη στιγμή που και αυτό το σενάριο, λόγω της κατάστασης με τον Πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας, φαίνεται να απομακρύνεται για πάντα.

  Ελπίζουμε αυτή η κατάσταση να αλλάξει άμεσα, γιατί μας βλέπω να κυκλοφορούμε στην πόλη και στα καταστήματα αντί για φώτα να ανάβουν κεριά, μιας και οι λογαριασμοί ηλεκτρικής ενέργειας επιδεινώνουν την κατάσταση των οικονομικών των Ξανθιωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια