GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



“Κλείδωσε” το έκτακτο δώρο Πάσχα: Πότε θα καταβληθεί η επιταγή ακρίβειας

  Με… υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη «κλείδωσε» η καταβολή της επιταγής ακρίβειας (έκτακτο δώρο Πάσχα) που θα δοθεί φέτος από την κυβέρνηση...

 


Με… υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη «κλείδωσε» η καταβολή της επιταγής ακρίβειας (έκτακτο δώρο Πάσχα) που θα δοθεί φέτος από την κυβέρνηση σε 1.744.962 χαμηλοσυνταξιούχους, οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα, άτομα με αναπηρία και δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος.
Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός, κατά την εισαγωγική τοποθέτησή του στο σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο, μιλώντας για τα μέτρα κατά της ακρίβειας που έχουν ληφθεί έως σήμερα, τόνισε ότι θα δοθεί το έκτακτο βοήθημα των 200 ευρώ, ως ενίσχυση του εισοδήματος των πιο αδύναμων, «πριν από το Πάσχα».

Ουσιαστικά, με τη σημερινή τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στόχος του κυβερνητικού επιτελείου είναι το έκτακτο δώρο Πάσχα θα πληρωθεί στους δικαιούχους την Μεγάλη Τρίτη (19/4).

Υπενθυμίζεται ότι η σχετική πίστωση θα γίνεται απευθείας στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Οι χαμηλοσυνταξιούχοι θα λάβουν αυτή τη φορά 200 ευρώ και όχι 250 ευρώ που είχαν λάβει τα Χριστούγεννα, με τα ίδια όμως εισοδηματικά κριτήρια. Οι πλέον κερδισμένοι είναι οι οικογένειες με δύο ανήλικα παιδιά που είναι δικαιουχοι του επιδόματος παιδιού του ΟΠΕΚΑ, καθώς θα λάβουν μιάμιση επιπλέον δόση τον Απρίλιο.

Πηγή:dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια