GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θλίψη στην Αλεξανδρούπολη για το θάνατο του εκπαιδευτικού Γιάννη Τετόρου

Στο πένθος βυθίστηκε σήμερα Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 η εκπαιδευτική κοινότητα στον Έβρο από την πρόωρη απώλεια ενός καταπληκτικού δασκάλου.  Σ...


Στο πένθος βυθίστηκε σήμερα Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 η εκπαιδευτική κοινότητα στον Έβρο από την πρόωρη απώλεια ενός καταπληκτικού δασκάλου. Σε ηλικία 55 ετών ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΕΤΟΡΟΣ υπέκυψε δυστυχώς στον καρκίνο.

Το άγγελμα του θανάτου του προκαλεί μεγάλο θρήνο στους οικείους του, ενώ συγκλονίζει συναδέλφους του, αλλά και μαθητές που τον είχαν δάσκαλο.

Ηταν ένας πολύτιμος φάρος για τις γνώσεις που έλαβαν, σύμφωνα με μαθητές του, ένας ιδιαίτερα αγαπητός εκπαιδευτικός, που πέρασε στη διάρκεια της θητείας του από σχολικές αίθουσες διαφόρων δημοτικών σχολείων.

Δάσκαλος με όλη την σημασία της λέξης, υπήρξε διευθυντής του 12ου Δημοτικού σχολείου της Αλεξανδρούπολη αξιοπρεπέστατος, οικογενειάρχης από αυτούς στους οποίους υποκλίνεται κανείς για την προσφορά τους στα παιδιά του και στους συγγενείς του, ενεργό μέλος του Συλλόγου των δύο τροχών της περιοχής και … λάτρης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού.

Στην σύζυγο του ΔΑΦΝΗ, και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του θερμά συλλυπητήρια.

Αναδημοσίευση από τη σελίδα του Γιάννη Μαλκίδη στο fb

Δεν υπάρχουν σχόλια