GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μαύρα τα γραμμένα μας…

  Οι Αυξήσεις σε καύσιμα και πρώτες ύλες, έχουν χτυπήσει κόκκινο και δυστυχώς για ακόμα μια φορά, οι Έλληνες είναι μόνοι τους απέναντι σε αυ...

 


Οι Αυξήσεις σε καύσιμα και πρώτες ύλες, έχουν χτυπήσει κόκκινο και δυστυχώς για ακόμα μια φορά, οι Έλληνες είναι μόνοι τους απέναντι σε αυτόν τον οικονομικό όλεθρο

  Δεν έχει σηκώσει κεφάλι ο Ξανθιώτης επαγγελματίας εδώ και 12 χρόνια, αφού από τη μια έφαγε απανωτά χαστούκια κατά τη δεκαετία της οικονομικής κρίσης και των μνημονίων και από την άλλη, με το που τελείωσαν αυτά και είπε πως έρχονται λίγο καλύτερες ημέρες, ήρθε η πανδημία να δημιουργήσει ακόμα χειρότερη κατάσταση.

  Το αποτελείωμα της οικονομικής καταστροφής, φαίνεται πως είναι ο πόλεμος στην Ουκρανία, καθώς οι αυξήσεις σε καύσιμα και πρώτες ύλες έχουν χτυπήσει κόκκινο και μας αναγκάζουν όλους να ζούμε στον εφιάλτη.

  Μέσα σε αυτήν την ζοφερή πραγματικότητα, οι εφημερίδες δίνουν τον δικό τους αγώνα επιβίωσης τη στιγμή που εκτός από την ενέργεια, αυξήσεις και μάλιστα υπερβολικές, υπήρξαν τόσο σε τσίγκους, όσο και στο χαρτί, που πήρε 250 ευρώ αύξηση ο τόνος μόνο τους πρώτους μήνες του νέου έτους και κανείς δε γνωρίζει το πού θα φτάσει αυτό.

  Η αλήθεια είναι πως από την εποχή που πρωθυπουργός ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, ακούγαμε για ενίσχυση του επαρχιακού τύπου, χωρίς αυτό μέχρι σήμερα να το έχουμε δει στην πράξη και το ερώτημά μας προς την Κυβέρνηση είναι το ακόλουθο: Πώς είναι δυνατόν, να αυξάνεται καθημερινά το κόστος έκδοσης μιας εφημερίδας, αλλά οι εφημερίδες να είναι υποχρεωμένες να ακολουθούν στις χρεώσεις των δημοσιεύσεων, τις ίδιες τιμές εδώ και 10 χρόνια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια