GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ισχυρές αναταράξεις στον ξενοδοχειακό κλάδο…

Συνεχίζουν να μετράνε τις «πληγές» τους και ζητάνε συγκεκριμένα μέτρα ενίσχυσης της τουριστικής κίνησης οι ξενοδόχοι του νομού.


Συνεχίζουν να μετράνε τις «πληγές» τους και ζητάνε συγκεκριμένα μέτρα ενίσχυσης της τουριστικής κίνησης οι ξενοδόχοι του νομού.

Απόστολος Αγκόρτσας:

«Θα πρέπει να βελτιωθεί η κινητικότητα στα σύνορα μέσα από τη διευκόλυνση και επιτάχυνση της διαδικασίας για την απόκτηση βίζας στους Τούρκους τουρίστες. Παράλληλα, με την τάχιστη διενέργεια rapid test στα σύνορα με την Τουρκία αλλά και του Αγίου Κωνσταντίνου…»

Μετράνε τις «πληγές» τους οι ξενοδόχοι του νομού μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία, αφού τεράστιες αναμένονται οι οικονομικές ζημίες, ιδιαίτερα για τη φετινή τουριστική περίοδο.   Όπως εξηγεί ο Αντιπρόεδρος του ξενοδοχειακού συνδέσμου Θράκης, κύριος Απόστολος Αγκόρτσας, «δύσκολα θα ταξιδέψουν φέτος τουρίστες από Ρωσία, Ουκρανία, Ρουμανία ή και Πολωνία στη χώρα μας, γεγονός που σημαίνει άμεσα, ότι και ο νομός Ξάνθης θα έχει αρνητικό αντίκτυπο. 

Εκεί που περιμέναμε να πάρουμε μια «ανάσα», μετά από έντεκα χρόνια οικονομικής κρίσης και δύο χρόνια υγειονομικής κρίσης, μας βρήκε αυτό το κακό. Δύσκολα θα μπορέσουμε να δούμε τουριστικές ροές από αυτές τις χώρες…

Δεν υπάρχουν σχόλια