GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ευχάριστα νέα για ομάδες και οπαδούς… Στο 75% η χωρητικότητα των γηπέδων με εισήγηση των ειδικών

Μπορεί ο πόλεμος στην Ουκρανία να επικρατεί στην επικαιρότητα, αλλά υπάρχει και ο κορονοϊός, η «μάχη» με τον οποίο φαίνεται ότι πάει καλά, μ...


Μπορεί ο πόλεμος στην Ουκρανία να επικρατεί στην επικαιρότητα, αλλά υπάρχει και ο κορονοϊός, η «μάχη» με τον οποίο φαίνεται ότι πάει καλά, με αποτέλεσμα η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων να προτείνει στην κυβέρνηση την αύξηση των φιλάθλων στα γήπεδα, εγκρίνοντας το να υπάρχει πλέον πληρότητα της τάξης του 75% στις εξέδρες.

  Η επιτροπή συνεδρίασε την Τετάρτη (9/3) και κρίνοντας ότι η πορεία της πανδημίας είναι ικανοποιητική, εισηγήθηκε στην κυβέρνηση να αυξήσει τον κόσμο στα γήπεδα. Αυτό ήταν κάτι που το ήθελαν εδώ και καιρό οι ομάδες και τώρα θα γίνει πραγματικότητα, αφού οι ειδικοί θεωρούν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

  Από εκεί και πέρα, έγινε εισήγηση και για αύξηση της χωρητικότητας στα πλοία στο 100%, αφού έρχεται και η τουριστική περίοδος, ενώ για τα self test στα σχολεία θα γίνει ξανά συζήτηση στην επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής την προσεχή εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια