GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


4 Απλοί Τρόποι για να Χαρείς την Άνοιξη στο Έπακρο

Η άνοιξη κατέφτασε: φοράμε ήδη τους Μάρτηδες, για να μας προστατεύουν τα βραχιολάκια αυτά από τον δυνατό ήλιο, και παρά το κρύο που ακόμα υ...


Η άνοιξη κατέφτασε: φοράμε ήδη τους Μάρτηδες, για να μας προστατεύουν τα βραχιολάκια αυτά από τον δυνατό ήλιο, και παρά το κρύο που ακόμα υπάρχει κάποιες μέρες, τα λουλουδάκια έχουν αρχίσει να ανθίζουν και όλο περισσότερο πράσινο κυριαρχεί σε ολόκληρη την φύση και τον κόσμο γύρω μας. 

Παρά την ομορφιά της πλάσης όλης, είναι λογικό κάποιες φορές να μην μπορούμε ή να μην προλαβαίνουμε να χαρούμε όλη αυτή την φυσική αλλαγή που συντελείται μπροστά στα μάτια μας. Τα τρεξίματα και οι υποχρεώσεις δεν σταματούν ποτέ, αλλά ως ένα φθαρτό και θνητό ον καλό είναι να θυμάσαι ότι αξίζει — ίσως επιβάλλεται κιόλας — να αφιερώσεις χρόνο στα δικά σου, εγωιστικά θέλω και την καλοπέρασή σου. 

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις 4 απλούς και οικονομικούς τρόπους να εκμεταλλευτείς και να απολαύσεις την άνοιξη. 

1.Βόλτες

Η πιο οικονομική έξοδος που μπορείς να κάνεις είναι βγεις και να περπατήσεις. Πήγαινε σε πάρκα της δικής σου και άλλων περιοχών, ανακάλυψε νέες γειτονιές στην πόλη σου και βρες τα διάφορα ιστορικά σημεία που θα εντυπωσίαζαν κάθε τουρίστα. Είτε μόνος σου είτε με παρέα, σεργιανίζοντας τον τόπο που μένεις, μαθαίνοντας τα μυστικά του και παρακολουθώντας νωχελικά την ζωή να τρέχει γύρω σου, ίσως να μπορέσεις να πάρεις μια ανάσα ηρεμίας μέσα στο τρελό πρόγραμμά σου. 

2.Εσωτερικές διαδρομές

Πέρα από την σύνδεση με την φύση και γενικότερα το περιβάλλον τριγύρω, είναι σημαντικό να μπορέσεις να έρθεις σε επαφή και με το μέσα σου. Ο τρόπος που σκέφτεσαι και νιώθεις επηρεάζει σημαντικά την ικανότητά σου να απολαύσεις τις μικρές και τις μεγάλες χαρές γύρω σου. Με την βοήθεια ενός έμπειρου ψυχαναλυτή, όπως ο Dr. Γρηγόρης Βασιλειάδης, θα μπορέσεις να μιλήσεις ανοιχτά και να ανακαλύψεις τις αιτίες που σε κάνουν να μελαγχολείς και να στενοχωριέσαι. Και φυσικά, με την βοήθεια του ειδικού μπορείς να δεις και να νιώσεις σιγά σιγά την βελτίωση στην διάθεσή σου. 

3.Σπίτι

Ο Μάρτης είναι ο μεταβατικός μήνας που περνάμε από τον χειμώνα στην άνοιξη και για αυτό ακόμα υπάρχουν μέρες που το κρύο μπορεί να γίνει αφόρητο. Οι έξοδοι τις περιόδους αυτές είναι δύσκολες. Για αυτό είναι σημαντικό να μετατρέψεις τον χώρο κατοικίας σου σε ένα ζεστό και όμορφο σπίτι, που θα χαίρεσαι να περνάς χρόνο εκεί. Με το νέο πρόγραμμα ρεύματος Watt and Volt Zero, μπορείς να φτιάξεις ένα ζεστό και φωτεινό σπιτικό χωρίς να σε αγχώνει το οικονομικό ζήτημα. Το μόνο που θα σε απασχολεί θα είναι να βρεις διακοσμητικά που ταιριάζουν με την αισθητική σου. 

4.Προϊόντα εποχής

Ένας ακόμα τρόπος να διακοσμήσεις το σπίτι σου είναι να αγοράσεις ανοιξιάτικα λουλούδια. Τι πιο όμορφο από το να ξυπνάς το πρωί και να βλέπεις ένα ανθισμένο και πανέμορφο φυτό να σε περιμένει. Πήγαινε στον ανθοπώλη της γειτονιάς σου και αγόρασε τις γλάστρες που σε ελκύουν. Κάποια ανοιξιάτικα λουλούδια είναι η πετούνια, η ζίνια, οι πανσέδες, το σκυλάκι και η βιολέτα. 

Αφού βγήκες έξω, πετάξου και στο μανάβη για μερικά φρέσκα φρούτα εποχής. Ποια φρούτα βγαίνουν την άνοιξη; Τα ακτινίδια, τα πορτοκάλια, τα κεράσια και τα μούρα. 





Δεν υπάρχουν σχόλια