GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ε. Στυλιανίδης: Με την επιμονή μας πετύχαμε τη δημιουργία 4 πειραματικών σχολείων στην Κομοτηνή

Με απόφαση της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ της Εφημερίδας της Κυβέρνησης 1048/9.3.2022 ιδρύθηκαν 8 νέα πειραματ...


Με απόφαση της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ της Εφημερίδας της Κυβέρνησης 1048/9.3.2022 ιδρύθηκαν 8 νέα πειραματικά σχολεία στην Χώρα εκ των οποίων τα 4 στην Κομοτηνή.

  Συγκεκριμένα η επιμονή του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργού Παιδείας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη σε συνεργασία με τους τοπικούς διευθυντές εκπαίδευσης Μαίρη Κοσμίδου στη Δευτεροβάθμια Ροδόπης και Μαρίνο Κωνσταντινίδη στην Πρωτοβάθμια Ροδόπης πέτυχε να συμπληρώσει την προηγούμενη απόφαση αποκαθιστώντας την περιοχή.

  Συγκεκριμένα ιδρύονται νέα πειραματικά σχολεία στο 15ο Νηπιαγωγείο και στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής καθώς και στο 5ο Γυμνάσιο και στο 3ο Λύκειο Κομοτηνής.

  Η θετική αυτή εξέλιξη θα δώσει τη δυνατότητα στη Ροδόπη να εφαρμοστούν σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας, να αναδειχθούν οι δεξιότητες των παιδιών και να αξιοποιηθούν καινοτόμες προτάσεις και ικανότητες των εκπαιδευτικών μας.

  Ο Βουλευτής Ροδόπης μετά τη θετική αυτή εξέλιξη ευχαρίστησε την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας για την ανταπόκριση και τους διευθυντές για τη συνεργασία και τόνισε: «Όσο συνεργαζόμαστε και επιμένουμε θα πετυχαίνουμε τους στόχους μας».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια